Har brukt 860.000 kroner på Anna Anka

«Skal vi danse»-deltagelsen kostet TV 2 store summer.

NÆR MILLIONEN: Hotellutgifter pluss vederlag for å være med kommer totalt på over 860.000 kroner. Da er ikke alle utgiftene inkludert. Foto: Stella Pictures
NÆR MILLIONEN: Hotellutgifter pluss vederlag for å være med kommer totalt på over 860.000 kroner. Da er ikke alle utgiftene inkludert. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Skal vi danse»-deltagelsen til svenske Anna Anka har blitt dyr for TV 2. Siden begynnelsen av august kan kanalen ha brukt over 860.000 kroner på 40-åringen, etter Seher.nos beregninger.

Anka har ifølge VG bodd på Hotel Continental i Oslo siden starten av august. Med en pris nærmere 80.000 kroner i uka, er hotellsummen alene på omkring 800.000 kroner.

Det for en suite Anka selv ikke trivdes spesielt godt på.

- Det var fint på Continental, men det var lite, så det er et under at jeg holdt ut så lenge. Continental skal visstnok renovere suitene, og det trengs. for de er slett ikke så eksklusive som de kanskje tror. De må gjerne ringe meg så skal de få noen gode Hollywood-tips, forteller Anka til avisen.

Fikk dekket flere utgifter
I forrige sesong mottok «Skal vi danse»-deltagerne 19.400 kroner fra treningen startet, fram til første sending. Deretter har deltagerne ukentlig mottatt 7800 kroner. Går vi ut ifra at årets «Skal vi danse»-deltagere har tjent det samme i år, er summen for Anna Anka på 66.200 kroner for deltagelsen.

Det utgjør en totalsum på 866.200 kroner, etter ti ukers deltagelse, noe som utgjør 86.620 kroner i uka.


En anonym «Skal vi danse»-deltager hevdet overfor Se og Hør tidligere at Anka også fikk dekket alle andre utgifter, inkludert fri bruk av taxi. Disse utgiftene er ikke medregnet i totalsummen over.

- Alle mine TV-dealer er konfidensielle. Men det er rent tap for meg økonomisk å delta i «Skal vi danse». Anledningen til at jeg deltar, er at det er et privilegium å være her i Norge og få oppleve denne fantastiske reisen, har Anka tidligere sagt til Se og Hør.

- Konfidensiell avtale
Unn Grethe Berge i TV 2 vil ikke kommentere detaljene i Anna Ankas kontrakt til Seher.no.

-  TV 2 kan ikke kommentere hva kontrakter vi har med ansatte og deltagere, da dette er konfidensielt. Men jeg kan berolige med at alle som deltar i «Skal vi danse» har signert samme kontrakt.

- TV 2 har brukt mye penger på å ha Anna Anka med i Skal vi danse. Med tanke på hennes krasse uttalelser etter at hun røk ut, synes dere det var verdt det?

-  Som sagt kan ikke TV 2  kommentere kontrakter. Anna Anka har gjort en strålende innsats i «Skal vi danse»  og vi er veldig glad for at hun ville komme helt fra Hollywood og være med i programmet. Hun har sammen med de andre deltagerne bidratt til å skape strålende lørdags underholdning  på TV 2, sier Berge.

«Skal vi danse» sendes lørdager klokken 19.30 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Følte seg mobbet av danser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer