Har brukt 240 000 på sex-søksmål

Nattklubb-besøket i Skottland har kostet den svenske artisten Jonas «Basshunter» Altberg dyrt - og kan bli enda dyrere.

BIG BROTHER DELTAKER: Jonas «Basshunter» Altberg har vært med i den svenske utgaven av «Big Brother» og engelske «Celebrity Big Brother». Her er han sammen med artisten Nicola Tappenden i sistnevnte program.  Foto: Stella Pictures
BIG BROTHER DELTAKER: Jonas «Basshunter» Altberg har vært med i den svenske utgaven av «Big Brother» og engelske «Celebrity Big Brother». Her er han sammen med artisten Nicola Tappenden i sistnevnte program. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske popartisten Jonas «Basshunter» Altberg har hatt stor suksess i både Skandinavia og Storbritannia med låter som «Now You're Gone» og «All I Ever Wanted».

Men etter en spillejobb på en nattklubb i den skotske byen Kircaldy i desember har den svenske artisten - som har brukt norske Aylar Lie som skuespiller i flere av sine videoer - fått erfare at popularitetetn ikke bare har positive sider.

De to 19 år gamle jentene Mary og Matilda har anmeldt svensken for seksuelle overgrep, og Altberg må for tiden reise i skytteltrafikk mellom Sverige og Skottland for å forsvare seg i den pågående rettssaken.

Ifølge Aftonbladet hevder jentene at Altberg dyttet dem mot sitt underliv og også blottet den ene kvinnens underliv ved å fjerne hennes truser.

- Jeg følte meg sjenert og sjokkert, sa Mary fra vitneboksen under den første dagen av rettssaken, ifølge den svenske avisa.

For øyeblikket må Altberg reise i skytteltrafikk mellom Sverige og Skottland for å forsvare seg.

Hittil har anklagene - som han hevder er helt grunnløse - kostet Altberg over 240 000 norske kroner i advokatutgifter og reiser.

- To ganger har jeg blitt tvunget til å reise hit kun for å si navnet mitt og reise hjem igjen. Det er sykt å være her i det hele tatt. Saken burde vært avvist, sier han til Aftonbladet.

Altbergs advokater viser til at kvinnene blant annet flere ganger har endret sine forklaringer, og også skal ha mottatt penger fra avisen Daily Record før de anmeldte det påståtte overgrepet.

Selv om han kan få en kostbar straff dersom han blir funnet skylding, hevder Altberg - som tidligere har vært med i både den engelske og svenske utgaven av «Big Brother» - at han nå kun ser frem til å bli ferdig med rettssaken.

- Det må bli ferdig nå. Jeg skal på sommerturné og blant annet soille på Ibiza, i Magaluf, på Sunny Beach, i USA og Sør-Korea, sier han til Aftonbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Overfalt av nakne damer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer