NOE Å SLEKTE PÅ: Brooklyn er den tidligere fotballspilleren David Beckhams eldste sønn, og de to har alltid hatt et spesielt bånd dem i mellom. Her fra en basketballkamp i Los Angeles i mars i år. Foto: All Over Press
NOE Å SLEKTE PÅ: Brooklyn er den tidligere fotballspilleren David Beckhams eldste sønn, og de to har alltid hatt et spesielt bånd dem i mellom. Her fra en basketballkamp i Los Angeles i mars i år. Foto: All Over PressVis mer

Har Brooklyn Beckham fått seg kjæreste?

- Hun spiller lacrosse og kommer fra en aristokratfamilie.

SEOGHØR.NO: Med en mor som Victoria (39) og en far som David Beckham (38) er du dømt til å bli født med gode gener.

Kjendisparets førstefødte, Brooklyn (14), har vokst seg opp til å bli en kjekk og sjarmerende tenåring - adjektiver som også hyppig brukes om han far - og ifølge ContactMusic skal han nå ha fått seg sin første kjæreste.

- Hun spiller lacrosse og kommer fra en aristokratfamilie. Brooklyn er betatt, og de har vært venner en årrekke. Men forholdet ble mer seriøst da han og familien flyttet tilbake igjen til London fra Los Angeles tidligere i år, forteller en kilde nær Beckham-familien til nettstedet.

Jenta skal være 15 år og datter av en velstående vennefamilie av Victoria og David, skriver avisen The Daily Star Sunday, ifølge nettstedet.

Pappa David har i et tidligere intervju fortalt at han og Victoria nå merker at eldstesønnen er blitt tenåring.

- Brooklyn har nå kommet til en alder hvor han har lyst til å gjøre ting og gå steder, og vi er nødt til å holde ham litt tilbake. Men for å være ærlig, når det kommer til barna lar vi dem gjøre 99 prosent av det de har lyst til, for vi vil at de skal leve så normalt som mulig.

LES OGSÅ: Byttet ut Pernille med Elina