Vanessa Rudjord:

- Har bommet så sykt på brudekjolene

Derfor tar hun saken i egne hender foran sitt tredje bryllup.

GODT I GANG: Vanessa Rudjord avslørte at hun hadde forlovet seg i slutten av september. Nå deler hun detaljer om det kommende bryllupet. Her avbildet sammen med venninnen Synnøve Skarbø. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODT I GANG: Vanessa Rudjord avslørte at hun hadde forlovet seg i slutten av september. Nå deler hun detaljer om det kommende bryllupet. Her avbildet sammen med venninnen Synnøve Skarbø. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av september delte forfatter og tidligere Costume-redaktør Vanessa Rudjord (43) nyheten om at hun hadde forlovet seg med samboeren Jonas Forsang Moksnes (38).

Forlovelsen avslørte 43-åringen i podkasten «Synnøve og Vanessas podkast», som hun har sammen med bestevenninnen Synnøve Skarbø (49).

I episoden stilte Rudjord spørsmål om Skarbø kunne tenke seg å være forlover i bryllupet, noe hun fikk et rungende og rørt «ja» til.

FØRSTE BILDET SAMMEN: Vanessa og samboeren Jonas på vei hjem fra en fest på Kunstnernes Hus i regi av kronprins Haakon og Mette Marit i 2014. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FØRSTE BILDET SAMMEN: Vanessa og samboeren Jonas på vei hjem fra en fest på Kunstnernes Hus i regi av kronprins Haakon og Mette Marit i 2014. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Gifter seg til våren

I en ny episode av ovennevnte podkast under tittelen «All you need is love», avslører Rudjord nå detaljer om bryllupsplanleggingen, og forteller at hun og samboeren skal bli mann og kone allerede til våren.

43-åringen legger ikke skjul på at hun har giftet seg to ganger tidligere, og at hun er redd for at man skal få for høye forventninger til bryllupsdagen.

- Men, så er det Jonas som aldri har giftet seg før og han skal bare gifte seg én gang og han vil dra på og gjøre dette veldig ordentlig. Så han har egentlig vært den som har vært mest på med forslag på hvor vi kan gjøre det, forteller Rudjord.

Videre forteller hun at paret har vært innom flere alternativer på hvor de kunne tenke seg å gifte seg - blant annet på den franske rivieraen, hvor de blant annet planla å ha et «pool-party» i et stort, rosa slott. Planen ble raskt lagt til side da verken Rudjord eller samboeren er noen stor fan av bassengfester.

Omsider har de nå landet på hvor bryllupet skal være, men 43-åringen velger å holde kortene tett til brystet når det gjelder hvor bryllupet vil finne sted.

BRUDEKJOLE: Forfatter og motejournalist Vanessa Rudjord ankom Petter Stordalens halloweenfest i en lekker brudekjole. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Bommet på brudekjolene

Når det gjelder brudekjolen kommer det frem at 43-åringen selv har designet kjolen, som er utstyrt med både blonder og slep.

Når kjolen skal gå fra skisse til et faktisk plagg, får hun hjelp av en skredder som hun allerede har hatt et møte med. Dette for å sikre at alt går som det skal med brudekjolen - denne gangen.

Vis mer

- Den første brudekjolen min designet jeg jo selv, men den ble ikke helt som jeg hadde sett for meg. Pluss at med én gang jeg satte meg ned til bords, så sølte jeg et glass rødvin over hele kjolen, minnes hun, og fortsetter:

- Nummer to kjøpte jeg i Paris. Jeg så den i en butikk, kjøpte den og ba dem sende meg den, men den passet nesten ikke engang. Så jeg føler jeg har bommet så sykt på de kjolene, så jeg tenkte at «nå skal jeg designe den selv, og få den flinkeste skredderen». Jeg har lyst til å lage en kjole som Luca (datteren, journ. anm.) har lyst til å gifte seg i når det blir hennes tur, sier Rudjord i podkasten.

I podkasten kommer Skarbø og Rudjord også inn på planene for utdrikningslaget til sistnevnte, og da forteller Rudjord at hun forventer seg et utdrikningslag i skikkelig «Exit»-stil - trolig med referanse til de mange ville festscenene i høstens velomtalte NRK-suksess.

- Jeg har aldri fått det, og jeg vil ha et ordentlig utdrikningslag. Så beklager, jenter. Jeg vil ikke ha en kosekveld hjemme med en flaske rødvin etter at vi har fått en massasje, forteller Rudjord.

Det har foreløpig ikke lyktes Se og Hør å få en kommentar fra Vanessa Rudjord.

EKSTREM SITUASJON: Jon Øigardens karakter Jeppe tvinger den livredde prostituerte til å legge seg ned med en golfball i munnen, og gjør seg klar til å slå. Det er skuespiller Sigrid Eriksen som spiller den gråtende sexarbeideren. Foto: Ingeborg Klyve / Fremantle Vis mer

Fridde i Frankrike

Rudjord har tidligere har vært gift med komiker Thomas Giertsen (48) og Runar Vatne (45), og etter sistnevnte skilsmisse møtte hun sin nåværende forlovede.

Frieriet, som hun tidligere har beskrevet i podkasten, fant sted på en romantisk restaurant med utsikt over den franske rivieraen. Paret feiret at de hadde vært kjærester i åtte år, og Rudjord hadde i den anledning med seg en gave til samboeren.

I podkast-episoden fortalte Rudjord at hun gratulerte samboeren med dagen, og at han ble helt satt ut og tok på seg gullkjedet han hadde fått i gave av henne.

- Vi skålte og fortsatte og spise middag, da han plutselig sa at han også hadde en overraskelse til meg. Så la han et lite etui foran meg på bordet, og inni det lå det en ring, også sa han at gaven kom med et spørsmål. Og det var om jeg ville gifte meg med ham, fortsatte 43-åringen, til en overrasket Skarbø som brøt ut i gråt.

FORLOVET?: Pia Tjelta får spørsmål om diamantringen sin, og svarer på følgende måte. Reporter/video: Henriette Eilertsen / Madeleine Liereng. Vis mer

LES OGSÅ: - Forlovet fem måneder etter eksmannens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer