Machine Gun Kelly:

- Har blodet ditt rundt halsen

Rapperen røper en noe spesiell detalj fra forholdet med Megan Fox.

SPESIELL VALENTINSGAVE: Megan Fox' kjæreste, Richard Colson Baker, har førstnevntes blod rundt halsen. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB
SPESIELL VALENTINSGAVE: Megan Fox' kjæreste, Richard Colson Baker, har førstnevntes blod rundt halsen. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I fjor sommer bekreftet skuespiller Megan Fox (34) hun hadde funnet lykken med rapperen Richard Colson Baker (30), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly. Noen måneder seinere viste stjerneparet seg også sammen på rød løper for første gang.

Duoen har skapt en rekke overskrifter siden de først ble koblet til hverandre i fjor, og nå gjør artisten det igjen.

Søndag kveld kunne han nemlig avsløre på sosiale medier at han bærer kjærestens blod rundt halsen. Det beviser han med flere bilder på Instagram.

I anledning valentinsdagen har 30-åringen delt en rekke bilder av sin utkårede med følgerne sine, men det er bilde nummer to, en bloddråpe i en slags amulett, som vekker mest oppsikt.

Mens de fleste andre får blomster eller sjokolade på denne dagen som står i kjærlighetens tegn, hadde altså rapperen helt andre planer.

Gjør som Jolie

I kommentarfeltet klarer ikke Kellys 7,7 millioner følgere å bestemme seg om det er ekkelt eller «rått», som noen velger å beskrive det.

«Ganske rart bror», mener en.

«Hva faen? Slå deg til ro gutt», deler en annen.

«Dette er søren meg merkelig», står det i en tredje kommentar.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Enkelte følgere trekker også paralleller til Angelina Jolie (45) og eksmannen Billy Bob Thornton (65), som var gift i tre år fra 2003. Duoen satte nemlig nærmest nettet på hodet da det ble avslørt at de bar hverandres blod i et smykke gjennom ekteskapet.

Thornton har seinere avslørt overfor Insider at de bare fikk et lite stikk i fingeren, og tok deretter en dråpe blod.

Separasjon og nytt forhold

Romanseryktene mellom Megan Fox og Machine Gun Kelly blusset opp for fullt etter at førstnevnte dukket opp i en brennheit musikkvideo med 30-åringen.

Det hele skjedde kort tid etter at Fox og eksmannen Brian Austin Green (47) hadde annonsert at de skulle skilles. Duoen giftet seg på Hawaii i 2010, men møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, da hun var 18 år gammel og han 31 år.

EKSER: Megan Fox og Brian Austin Green i 2019 - året før de gikk hver til sitt. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
EKSER: Megan Fox og Brian Austin Green i 2019 - året før de gikk hver til sitt. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer

Etter to år som kjærester, forlovet de seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de i stedet å bryte forlovelsen. De fant imidlertid tilbake til hverandre kort tid seinere, men det ble starten på flere problemer, og i fjor gikk de altså hver til sitt etter 16 år sammen.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, sa Green i mai i fjor om bruddet.

LES OGSÅ: - Trodde det var Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer