Har blødd neseblod i 16 timer

- Jeg måtte sove sittende.

BLODIG: Popstjernen Lily Allen er lite fornøyd med de postoperative plagene etter å ha fjernet alle vidsomstennene... Her fotografert i London i september 2010.  Foto: Stella Pictures
BLODIG: Popstjernen Lily Allen er lite fornøyd med de postoperative plagene etter å ha fjernet alle vidsomstennene... Her fotografert i London i september 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den britiske popstjernen Lily Allen (25), som opererte ut alle fire visdomstennene tidligere denne denne uken, sliter med følgene av operasjonen.

Hun valgte å fjerne de plagsomme visdomstennene etter å ha hatt en rekke tannproblemer, blant annet en infeksjon i munnhulen. Men artisten bak hitlåta «Smile» har ikke grunn til å smile ennå...

Etter operasjonen har hun postet flere innlegg på Twitter-profilen sin der hun forteller om hvordan hun føler seg.

- Jeg har blødd neseblod i 16 timer, så jeg måtte sove sittende i natt. Leppene mine er sprukne, munnen er full av blod. Ikke en super start på helgen, skriver hun.

Den konstante strømmen av neseblod kan visstnok skyldes at sangeren fikk oksygenslanger stukket opp i nesen mens operasjonen pågikk, skriver Contactmusic.

De færreste vil nok føle seg spesielt mye piggere enn Allen etter en slik operasjon.
Men hun virker likevel svært misfornøyd med sin postoperative helsetilstand - og utseende.

- Og forresten, hamsterkinn er en for beskjeden beskrivelse. Jeg fikk 10 mg morfin da, noe som var fint. *Dupper av*, klager hun videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er de sammen igjen?