TENKER PÅ UTSEENDET: Tone Damli Aaberge går ikke ut av døra uten å se «fresh» ut. Foto: Stella Pictures
TENKER PÅ UTSEENDET: Tone Damli Aaberge går ikke ut av døra uten å se «fresh» ut. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Har blitt veldig obs på hvordan jeg ser ut

En ting ved artistens utseende irriterer henne grenseløst.

Publisert
SEHER.NO: Mandag slipper Tone Damli Aaberge (22) sitt nye album «Cocool». Etter at artisten slo gjennom med finaleplass i Idol 2005, har hun vært en levende blink for fotografenes blitz.

I et intervju med Dagbladet Søndag forteller hun at det har satt sine spor å alltid være på utstilling.

- Når jeg møter folk, har jeg lyst til at de skal tenke: «Hun er akkurat som på bildene». Jeg har blitt veldig obs på hvordan jeg ser ut. Jeg kan bli lei av og til. For eksempel foretrekker jeg å bli fotografert fra venstre. Jeg falt på trampoline da jeg var yngre, så om du ser smilet mitt fra høyre, er den ene fortanna mi litt skeiv. Det irriterer meg grenseløst, sier Tone til avisen.

Enkelte dager er tunge for stjernen. Det hender hun blir hetset på sin egen blogg. Det kan være vanskelig, selv om kommentarene er av den usaklige sorten.

- Det er dager jeg ikke føler meg like sterk. Dager jeg føler meg stygg. Da blir sånne ting sinnssykt sårende. Men jeg har blitt flinkere til å ikke oppsøke det. I starten googlet jeg meg selv for å finne ting, sier hun.

Da Damli Aaberge gjestet Senkveld fredag kveld, fortalte hun at hun hadde sjekket opp Aksel på nettsamfunnet Facebook.

- Jeg hadde sett ham i mange år, og vært veldig småfan. Jeg traff ham for ett og et halvt år siden. Jeg la ham til på Facebook, og gjorde ikke noe mer med det. Så fikk jeg en melding en dag da, vet du, og da var eventyret i gang, satil Senkveld-vertene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekket opp Aksel på Facebook

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer