- Har blitt redusert til en puppedame

Men Laila Goody har ikke planer om å være naken på film igjen...

IKKE MER NAKENHET: Laila Goody har ingen planer om å være naken på film igjen. Foto: SCANPIX
IKKE MER NAKENHET: Laila Goody har ingen planer om å være naken på film igjen. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: På lerretet er nok skuespilleren Laila Goody (39) mest kjent som dama til Johnny Vang, som får puppene sine knadd av Aksel Hennie i en særdeles grafisk sexscene, kåret til «årets pinligste sexscene» av P2, skriver Magasinet.

- Folk snakker utrolig mye om den puppescenen! På film har jeg dessverre blitt redusert til puppedame, og hvis det er noe jeg ikke er, så er det nettopp det. Det kan godt tenkes at jeg var utrolig naiv som ikke tenkte på eventuell oppmerksomhet på forhånd, sier Laila til Magasinet.

Nå er «Hunter»-stjernen glad for at puppene hennes ikke skal fotograferes eller filmes mer. Hun har ingen planer om å være naken på film igjen.

Goody har hatt en pause fra skuespillerlivet, og har fokusert på sine to barn Gustav (4) og Johanna (2), men nå er hun igjen aktuell med dramaet «Ifigenia i Aulis» på Nationaltheateret. Men barna kommer naturligvis i første rekke.

- Det viktigste i livet er nærheten til dem som jeg er aller mest glad i. Teateret må finne seg i å komme i en annen rekke, og for å være helt ærlig, jeg vet ikke om det noensinne har vært viktigst, heller.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Goody fikk pornosjokk