Har blitt plaget av sexgal mann i fem år

- Nå er jeg blitt redd, mener Tove Lill Løyte, som frykter det verste.

<strong>LAR SEG SKREMME:</strong> - Han ringte og lurte på om han kunne ta undertøysbilder mens han tok på seg selv. Selv om jeg har hemmelig nummer klarer han å spore det opp, sier Tove Lill Løyte om de plagsomme telefonene hun mottar. Foto: Privat
LAR SEG SKREMME: - Han ringte og lurte på om han kunne ta undertøysbilder mens han tok på seg selv. Selv om jeg har hemmelig nummer klarer han å spore det opp, sier Tove Lill Løyte om de plagsomme telefonene hun mottar. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vennesla-jenta Tove Lill Løyte (25) ble landskjent da hun kastet klærne mens hun var leder for Fremskrittspartiets Ungdom i Vest-Agder. Etterpå har hun prøvd modellykken i USA, der hun blant annet i en periode bodde i Hugh Hefners Playboy Mansion.

For syv måneder siden ble hun mamma for andre gang da lille Victoria kom til verden. Siden den gang har hun trent bort 20 kilo. Men alt er ikke bare vel for Tove Lill Løyte av den grunn, skriver Her og Nå.

I fem år har 25-åringen nemlig blitt plaget av en dansk mann som utgir seg for å være nakenfotograf.

- Han ringte og lurte på om han kunne ta undertøysbilder mens han tok på seg selv. Selv om jeg har hemmelig nummer klarer han å spore det opp. Han ringer med jevne mellomrom og stønner i røret. Før syntes jeg det var ekkelt, men nå er jeg blitt redd. Hva om han bor her i byen og vil gjøre meg eller barna mine noe? sier hun til ukebladet.

Tove Lill Løyte frykter det verste, og har derfor også kontaktet politiet.

- Jeg har anmeldt forholdet, men politiet har dessverre ikke ressurser til å følge opp saken, forteller hun til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tove Lill blir playmate  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer