Richard Gere:

Har blitt pappa igjen - som 69-åring

«Pretty Woman»-stjernen har blitt far til sønn nummer to.

FIKK EN SØNN: Richard og Alejandra Gere har blitt foreldre til en liten gutt. Her på rød løper i Madrid i desember 2017. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Richard og Alejandra Gere har blitt foreldre til en liten gutt. Her på rød løper i Madrid i desember 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer giftet Hollywood-stjernen Richard Gere (69) seg med 33 år yngre Alejandra Silva (35) på sin egen ranch i New York, og i august i fjor kunne medier som Daily Mail melde at paret ventet sitt første barn sammen.

Paret møttes gjennom sin felles interesse for buddhismen, og har ved flere anledninger møtt selveste Dalai Lama. Silva, som nå har tatt ektemannens etternavn, bekreftet babynyheten på sin egen Instagram-konto, i et innlegg som senere er slettet, der hun skrev:

- Et veldig spesielt øyeblikk. Vi fikk velsignelse for vår dyrebare skatt. Vi kunne ikke fortelle det før vi sa det til Dalai Lama, skrev hun til bildet.

- Ble født lørdag

I helgen kom den gledelige nyheten om at skuespilleren og den spanske PR-rådgiveren har ønsket en liten gutt velkommen til verden. The Sun, som siterer spanske Hola!, skriver at den lille ble født i New York lørdag.

Navnet på den lille gutten er fortsatt ikke kunngjort, og paret har foreløpig ikke bekreftet fødselen offentlig.

Fra før har «Pretty Woman»-stjernen sønnen Homer James Jigme Gere (19) sammen med ekskona Carey Lowell (58). Alejandra, på sin side, har en fem år gammel sønn, Alberto, fra sitt første ekteskap.

- Han har lovet meg minst 20 gode år

I sommer, da paret giftet seg, var det spanske Hola! som publiserte de første bryllupsbildene av skuespilleren og hans nye kone. Ifølge bladet gråt brudeparet gledestårer da de ga hverandre sine ja.

- Jeg er den lykkeligste mannen i universet. Alejandra er vakker, klok, følsom, morsom - og spansk, jublet Gere.

- Det føles som om jeg lever i et ekte eventyr. Kjærlighetshistorien vår er den søteste, mest romantiske og mest perfekte drømmen jeg noensinne har hatt, supplerte Alejandra.

Det var høsten 2015 at forholdet mellom Gere og den spanske skjønnheten Alejandra Silva ble kjent, etter at det hadde dukket opp romantiske bilder av dem på en strand.

Skuespilleren har tidligere lettet på sløret om forholdet, og fortalte at aldersforskjellen på 33 år ikke har noe å si for dem.

- Det handler ikke om alder. Blir man forelsket, så blir man det. Det er egentlig alt, sa han til den svenske avisen Aftonbladet, og fortsatte:

- Jeg liker energi og jeg liker åpenhet. Hun er en veldig åpen person som fortsetter å lære nye ting. Hun er ikke et konkurransemenneske som er redd for å gi seg selv et selvkritisk blikk i speilet. Hun prøver alltid å bli bedre.

Heller ikke Alejandra ser noe problem i aldersforskjellen mellom de to.

- Han har lovet meg minst 20 gode år. Og jeg må innrømme at han har mye mer energi enn jeg har. Han er så aktiv at det er vanskelig å følge med, har hun uttalt til Hola!

Gift to ganger tidligere

«En offiser og en gentleman»-stjernen møtte 35-åringen relativt kort tid etter at han og Bond-piken Carey Lowell (58) skilte lag etter 11 år sammen.

Skilsmissen gikk først gjennom tre år senere, på grunn av en bitter strid om pengene i retten. Lowell fikk nærmere 700 millioner kroner i oppgjøret.

69-åringen har også tidligere vært gift med supermodellen Cindy Crawford (52), men ekteskapet varte kun i fire år - fra 1991 til 1995.

11 ÅR: Richard Gere og tidligere Bond-pike skilte lag etter 11 år i lag. Sammen har de sønnen Homer James. Foto: NTB Scanpix
11 ÅR: Richard Gere og tidligere Bond-pike skilte lag etter 11 år i lag. Sammen har de sønnen Homer James. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2016 uttalte Crawford at problemet med ekteskapet var at de aldri egentlig var venner, og at hun i dag ser på eksmannen nærmest som en fremmed.

- Vi er vennskapelige, men det føles nesten som om han har gått tilbake til å være «Richard Gere» igjen. En fremmed. For vi ser hverandre egentlig ikke så ofte, avslørte hun i Marc Marons WTF podcast, ifølge Contactmusic.

Hun påpekte videre at hun var for ung da de giftet seg.

- Vi var mange ting i forholdet vårt, men jeg tror noe av problemet var at vi aldri var venner. Som i jevnaldrende. For jeg var ung og han var Richard Gere. Og så begynte jeg å vokse opp, og jeg vokste til å bli meg selv. Det er vanskelig å forandre naturen i et forhold man allerede er i, sa hun.

LES OGSÅ: - Her avslører Richard Gere «Pretty Woman»-bløff

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer