<strong>FAMILIELYKKE:</strong> Søndag ble Cristiano Ronaldo far for fjerde gang. På bildet er kjæresten Georgina Rodriguez og sønnen Cristiano Jr. Foto: Instagram
FAMILIELYKKE: Søndag ble Cristiano Ronaldo far for fjerde gang. På bildet er kjæresten Georgina Rodriguez og sønnen Cristiano Jr. Foto: Instagram Vis mer

Cristiano Ronaldo:

Har blitt pappa for tredje gang på fem måneder

Cristiano Ronaldo har blitt pappa - igjen.

Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I juni ble fotballstjernen Cristiano Ronaldo (32) far til tvillinger, noe som han selv bekreftet på Instagram. Bare én måned senere ventet det enda en overraskelse for fansen.

Den spanske avisen El Mundo kunne nemlig røpe at «Madrid»-stjernen skulle bli pappa igjen.

Nå har det ventede barnet til «Madrid»-spilleren kommet til verden. Han har selv lastet opp et bilde på Instagram, der barnemor smiler med den nyfødte i armene.

Saken fortsetter under bildet.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

- Alana Martina har akkurat blitt født. Både Geo og Alana har det bra. Vi er alle veldig glade, skriver portugiseren til bildet.

Benyttet seg av surrogati

Cristiano Ronaldo og hans eldste sønn, Christiano Ronaldo Jr., er også med på bildet. Fotballhelten er tilsynelatende begeistret for den ferske tilværelsen som fersk firebarnsfar.

❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Den nyfødte er Cristiano Ronaldos fjerde barn i rekken.

Den korte perioden mellom fødslene, har en logisk forklaring. Tvillingene, som ble født i juni, ble nemlig båret frem via surrogatmor. På den tiden var kjæresten, Georgina Rodriguez, allerede fire måneder på vei.

Dette blir derfor hans første barn sammen med kjæresten.

De to turtelduene møtte hverandre for første gang i fjor. Georgina Rodriguez har tidligere jobbet for Gucci. Hun har også vært modell.

Røpet navn

«Madrid»-spilleren ble far til tvillingene Eva Maria og Mateo i juni mens han spilte Confederations Cup i Russland.

Navnet til parets nyfødte datter, Alana Martina, har vært en kjent fra før. Det har han nemlig røpt ved en tidligere anledning.

- Jeg valgte det første navnet og Geo det siste. Navnet til datteren min skal være Alana Martina. Jeg ville bare dele dette med dere. Jeg synes det er et vakkert navn, har Ronaldo tidligere sagt.

SETT AV MILLIONER: Det rørende møtet mellom Cristiano Ronaldo og hans tidligere sjef Sir Alex Ferguson har gått «verden rundt». Video: Jan Åge Fjørtoft / Viasat Vis mer

- Jeg har spilt for landslaget, slik det alltid føles, med kropp og sjel, selv om jeg vet at mine to barn har blitt født. Jeg er veldig glad for at jeg for første gang kan tilbringe tid med barna mine, skrev Real Madrid-stjernen på Facebook den gang.

Ukjent barnemor

Han har også sønnen Cristiano Ronaldo jr. (7), hvis mor er ukjent. Det har derfor ikke manglet på spekulasjoner om hvem som er barnemoren.

Det har blant annet blitt hevdet at spilleren har betalt en kvinne, som ryktes å være en ung, britisk student, nærmere 110 millioner kroner for at han skulle få full omsorgsrett for barnet.

- Folk spekulerer i om jeg var med den og den kvinnen, eller om det var surrogati. Jeg har aldri fortalt noen, og kommer heller aldri til å gjøre det, fortalte fotballspilleren i dokumentarfilmen «Ronaldo», ifølge Mirror.

LES OGSÅ: Forlovelsesryktene svirrer for Kylie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer