- Har blitt møtt av en gråtende familie

Netthetsen har vært en påkjenning for familien til Senterungdommen-politiker Sandra Borch.

VANSKELIG FOR FAMILIEN: Lederen for Senterungdommen forteller at hun har blitt møtt av en gråtende familien når hun har kommet hjem til Troms. Foto: NTB scanpix
VANSKELIG FOR FAMILIEN: Lederen for Senterungdommen forteller at hun har blitt møtt av en gråtende familien når hun har kommet hjem til Troms. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Leder av Senterungdommen, Sandra Borch (24), har opplevd omfattende nettmobbing etter at hun ble en offentlig person.

Selv forsøker hun å holde seg unna artikler om henne, men for alle andre er det ikke like enkelt.

- Når netthetsen har vært på det sterkeste, har jeg prøvd å gi faen. Men når jeg har kommet hjem til Troms, og blitt møtt av en gråtende familie, da skjønner jeg at det handler om mer enn bare meg selv, sier hun til Her og Nå.


Borch er 142 centimeter høy, og forteller at høyden gjør at folk angriper henne, selv om det handler om politikk.

- Det er enkelt for folk å ta meg, fordi jeg er annerledes. Det er ikke én eneste politisk sak jeg har frontet, hvor jeg ikke har blitt angrepet for høyden min, sier hun.

Nylig gjestet Borch Anne-Kat. Hærlands nye TV-show. Der vakte Hærland oppsikt ved å navngi flere av Borchs hetsere.

LES OGSÅ: Navnga nett-mobbere på TV
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer