Rihanna:

Har blitt mor

Rihanna og A$AP Rocky skal ha blitt foreldre.

Foto: Shutterstock editorial / Diggzy / NTB
Foto: Shutterstock editorial / Diggzy / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar kom nyheten om at Rihanna, hvis fulle navn er Robyn Rihanna Fenty (34), og Rakim Mayers (33), bedre kjent som A$AP Rocky, ventet sitt første barn sammen.

Nå skal paret ha blitt foreldre for første gang, og angivelig fikk paret en sønn. Det melder TMZ.

Kjendisnettstedet skriver at den lille gutten ble født 13. mai I Los Angeles, men at det ikke er kjent hva paret har valgt å kalle ham ennå.

Rihanna og rapperen ble sist observert 9. mai, i forbindelse med morsdagen da de spiste middag ute på restaurant.

RIHANNA JR: Åtte år gamle Ala'a Skyy, som tidligere har blitt sammenlignet med Rihanna, brukes til å reklamere for helseprodukter. Det vekker reaksjoner. Video: Rød Løper Vis mer

Magen i sentrum

Superstjernen, moteikonet og beauty-dronningen har ikke spart på kruttet antrekksmessig under graviditeten. Magen har ved flere anledninger fått stå i sentrum de siste månedene.

Rihanna har blitt hyllet på sosiale medier og i internasjonale medier for sin usjenerte gravid-styling, og har fått æren for å sparke i gang debatter om kvinner, kropp og graviditet.

Low-waist? Ikke noe problem! Croptops? Gjerne! Kløft? Så klart! Og designerklær? De kan skreddersys! Ifølge amerikanske ELLE har Rihanna «forandret gravidmote for alltid», og High Snobiety stempler antrekkene hennes som «allerede historiske»

LES OGSÅ: Rihanna og A$AP Rocky: – Hun er mitt livs kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer