Emma Roberts:

- Har blitt mamma for første gang

Skuespiller Emma Roberts og kjæresten skal ha fått en liten sønn.

MAMMA: Skuespiller Emma Roberts har angivelig fått en liten sønn sammen med kjæresten Garrett Hedlund. Her er hun avbildet under Oscar-festen i januar. Foto: REUTERS / Danny Moloshok / NTB
MAMMA: Skuespiller Emma Roberts har angivelig fått en liten sønn sammen med kjæresten Garrett Hedlund. Her er hun avbildet under Oscar-festen i januar. Foto: REUTERS / Danny Moloshok / NTB Vis mer
Publisert

I august kunngjorde skuespiller Emma Roberts (29) at hun ventet sitt første barn sammen med skuespillerkjæresten Garrett Hedlund (36).

Den gledelige nyheten delte 29-åringen gjennom flere bilder på Instagram.

På bildene satt hun på en sofabenk ikledd en buksedrakt, hvor hun holdt på den voksende babymagen, med sin kjære ved sin side.

«Meg ... og mine to favorittgutter», skrev hun til innlegget, og avslørte med det at paret ventet en gutt.

Siden har den vordende moren delt flittig av babymagen i sosiale medier - og nå har 29-åringen trolig født.

Fått sitt første barn

I helgen skal nemlig «Wild Child»-stjernen og kjæresten ha ønsket sitt første barn til verden, melder blant andre TMZ og E! Online.

Den nyfødte gutten skal ha fått navnet Rhodes.

- Alle er sunne og friske, forteller en kilde til E! Online.

FORELDRE: Emma Roberts og skuespillerkjæresten Garrett Hedlund skal nylig ha fått en liten sønn. Her er paret avbildet i Los Angeles i 2019. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
FORELDRE: Emma Roberts og skuespillerkjæresten Garrett Hedlund skal nylig ha fått en liten sønn. Her er paret avbildet i Los Angeles i 2019. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer

De nybakte foreldrene har foreløpig ikke bekreftet fødselen selv.

Roberts og Hedlund ble observert for første gang sammen i 2019. Da hadde 29-åringen nylig brutt forlovelsen med «American Horror Story»-skuespilleren Evan Peters (33).

«En vanskelig prosess»

Skuespilleren har tidligere vært åpen om graviditeten og hvorfor hun i første omgang ønsket å holde nyheten hemmelig. «American Horror Story»-stjernen slet nemlig med å bli gravid, og var derfor redd for at noe skulle skje med det ufødte barnet.

For noen år siden fikk 29-åringen nemlig beskjed fra en lege om at hun hadde en udiagnostisert endometriose. Hun hadde antageligvis hatt dette siden tenårene og det hadde påvirket fruktbarheten hennes.

FAMILIE: Kristin og Dennis lettet på sløret om videre familieplaner. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Jeg ble fortalt at jeg sannsynligvis burde fryse ned eggene mine eller se på andre muligheter, delte skuespilleren med Cosmopolitan, ifølge People.

«Endometriose er en tilstand der endometrievev ligger feilplassert på andre steder i kroppen enn i livmoren, vanligvis på forskjellige steder i bukhulen. Det er en smertefull tilstand som rammer kvinner, og kan føre til smerter og ufrivillig barnløshet», skriver Lommelegen.

- Hadde ikke gjort noe «galt»

Roberts valgte å følge legens råd og frøs ned eggene sine, noe hun beskriver som «en vanskelig prosess».

- Da jeg fant ut hvordan det stod til med fruktbarheten min ble jeg ganske overrasket. Det føltes så permanent, og merkelig nok følte jeg at jeg hadde gjort noe galt, utdypet hun.

Videre fortalte den talentfulle skuespilleren at å snakke med andre kvinner åpnet henne opp til «en ny verden av samtaler rundt endometriose, fruktbarhet, spontanaborter og frykt for å få barn».

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Jeg var så takknemlig for å finne ut at jeg ikke var alene om dette. Jeg hadde ikke gjort noe «galt» likevel, sa hun, ifølge nettstedet.

Likevel visste «Scream Queens»-stjernen at ting kan gå galt når man er gravid, og derfor ønsket hun altså å holde svangerskapet hemmelig.

- Jeg ville ikke lage store planer i tilfelle det ikke skulle gå riktig vei, så jeg fortalte det bare til familien min. Denne graviditeten har fått meg til å innse at den eneste planen man kan ha, er ingen plan, la hun til.

LES OGSÅ: Fikk barn med sin 19 år yngre kone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer