Katarina Flatland og Harald Dobloug:

Har blitt foreldre!

Ekteparet Katarina Flatland og Harald Dobloug røper fødsel - og babynavn.

FÅTT BARN: Harald Dobloug og Katarina Flatland har fått en liten gutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FÅTT BARN: Harald Dobloug og Katarina Flatland har fått en liten gutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I deres felles podkast «Åpen journal med Katarina og Harald», røper ekteparet Katarina Flatland (31) og Harald Dobloug (31) at deres sønn har kommet til verden. Episoden har fått navnet «Den mest fantastiske gjesten i hele verden».

- Vi fikk en gjest inn i livet vårt litt tidligere enn planlagt, sier Dobloug.

- Men det er jo den mest fantastiske gjesten, gaven og gutten i hele verden som har kommet til oss. Vi har blitt enn familie på tre, sier Flatland.

Ekteparet gleder seg til å nyte tiden framover og å dele alt som har skjedd. De innrømmer likevel at det er en ny hverdag som venter dem.

- Vi er så stolte at vi holder på å sprekke, og så lykkelige at vi holder på å sprekke, så vi må bare lov til å nyte denne tiden nå, sier Flatland videre.

Røper babynavnet

Den nybakte moren har også delt et innlegg på Instagram om den hyggelige nyheten.

Der kommer det fram at den nyfødte kom til verden 24. august, og at navnet på den lille sønnen er Bernard.

- Hjertene våre sprekker av kjærlighet!!!!! Vår lille sønn, du er alt vi har drømt om, ønsket oss og trenger, skriver 31-åringen.

Det var i april at paret røpet at de ventet sitt første barn sammen. Dette avslørte de også i podkasten.

- I dag har vi med oss en liten gjest fra start, og denne gjesten er på størrelse, denne uka, med en sitron, sa Flatland, før hun avslørte at de skulle bli foreldre.

TV-ØYEBLIKK: Av alt Katarina Flatland har gjort på tv, er det spesielt ett øyeblikk hun aldri glemmer: Da hun intervjuet Aune Sand på tv-programmet «Waschera». Vis mer

- Gleder oss stort

Til Se og Hør fortalte den da vordende mora at de var overlykkelige over denne lille nyheten.

- Vi gleder oss stort til høsten, sa TV-profilen.

Dobloug og Flatland giftet seg i 2018 i et storslått bryllup på et slott på Fyn i Danmark - etter å ha vært et par siden 2011.

NYBAKTE FORELDRE: Ekteparet har fått en liten gutt sammen. Her fra bryllupet deres i 2018. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Ekteparet har fått en liten gutt sammen. Her fra bryllupet deres i 2018. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

Etter fire og et halvt år som kjærester fridde Dobloug til Flatland og fikk ja. Frieriet fant sted mens de to var på ferie sammen i New York våren 2016.

Katarina Flatland har gjennom graviditeten flere ganger fortalt om hvordan svangerskapet har gått, og tidligere i august lettet hun på sløret om hvordan forman var.

- Formen er fin den, men jeg er jo litt tyngre for hver dag som går og ganske mye mer sliten. Har halsbrann, hovne bein og alt det der, men jeg er bare veldig glad for alt er bra med babyen.

Sammen med ektemannen driver Flatland podkasten «Åpen journal». Den har de ikke tenkt til å sette på pause selv om de blir foreldre.

- Ja, det blir podkast når jeg er i mammapermisjon. Vi satser på å rulle videre som før. Det blir sikkert litt barneskrik i noen av episodene, men det får vi tåle, sa hun.

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet "God sommer Norge" sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne, og om bryllupsplanene. Vis mer

I mai ble det også kjent at paret skulle selge leiligheten sin på Majorstua i Oslo. Knappe tre måneder senere avslørte de at de hadde blitt huseiere - og nå har ekteparet altså også fått en baby i hus.

LES OGSÅ: Tårner over foreldrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer