Jennifer Garner og Ben Affleck:

- Har blitt enige om skilsmissen

Men først må Ben Affleck skrives ut fra rehab.

ENIGE: Mens andre Hollywoodpar nærmest skaper krig om barnefordeling, skal Ben Affleck og Jennifer Garner være enige om å dele barna likt mellom seg. Foto: NTB Scanpix
ENIGE: Mens andre Hollywoodpar nærmest skaper krig om barnefordeling, skal Ben Affleck og Jennifer Garner være enige om å dele barna likt mellom seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten tre år er gått siden Jennifer Garner (46) og Ben Affleck (46) annonserte at de skulle skilles. Enn så lenge har skilsmissen aldri blitt fullført, og paret, som har barna Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6) sammen, har jevnlig blitt observert sammen.

Mens det tidligere Hollywood-paret Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) nærmest har hatt en to år lang krig mellom seg hva det gjelder barnefordeling, ser Affleck og Garner ut til å mestre både brudd og barnefordeling utmerket.

Nå skal, ifølge TMZ, eksparets skilsmisse være klargjort, og foreldreparet har bestemt for å ha delt omsorg for sine felles barn.

Bare en ting skal angivelig gjenstå: Affleck må komme ut av rehab for å kunne signere skilsmissepapirene.

Komplisert skilsmisse

Den siste tiden av ekteskapet mellom Garner og Affleck skal ha vært svært turbulent, og spesielt utroskapsrykter knyttet til sistnevnte skapte store oppslag i avisene.

Til tross for anklagene og spekulasjoner rundt bruddet, har det tidligere paret likevel vist igjen og igjen at de fortsatt har stor kjærlighet for hverandre, og at det viktigste er barna.

Saken fortsetter under bildet.

SKILT: Til tross for skilsmissen har Ben Affleck og Jennifer Garner tilbragt mye tid sammen og med barna. Foto: NTB Scanpix / Broadimage Newswire
SKILT: Til tross for skilsmissen har Ben Affleck og Jennifer Garner tilbragt mye tid sammen og med barna. Foto: NTB Scanpix / Broadimage Newswire Vis mer

At de har mestret den delte omsorgen for barna så fint etter bruddet, skal ifølge TMZ være årsaken til at eksparet skal ha valgt delt omsorg for sine barn. Videre skal de ha valgt denne avtalen for å gjøre det enklest å tilpasse barna sine egne skuespiller-karrierer med uforutsigbare arbeidstider og lange perioder med jobb.

Ingen detaljer i den nye avtalen skal være kjent, men kilder nær paret skal ha forklart at det er fordeling av parets formue som har vært årsaken til at skilsmissen har tatt tid, ifølge TMZ.

De to skal nemlig ikke ha underskrevet noen avtale om fordeling av formuen da de giftet seg, noe som skal ha medført at alle parets inntekter og verdier gjennom sitt ti år lange ekteskap skal ha blitt slått sammen.

Saken fortsetter under.

Hyllet eksmannen

At eksparet fortsatt har et godt forhold har de ikke lagt skjul på.

Nylig hevdet Homes and Property at Affleck skal ha punget ut hele 13,3 millioner britiske pund, over 140 millioner kroner, for sitt ny drømmehjem som skal ligge rett i nærheten av ekskona og barna.

I anledning den amerikanske farsdagen tidligere i sommer, publiserte filmstjernen og trebarnsmoren også en varm hyllest til eksmannen på sin Instagram-profil.

«Barna våre er heldige som har en pappa som ser på dem på den måten du ser på dem, og som elsker dem på den måten du elsker dem, Ben Affleck».

Innlagt på rehab

Selv om det meste ser ut til å være fryd og gammen mellom det tidligere paret, er det ingen hemmelighet at Affleck har hatt sine opp- og nedturer.

Da han var 28 år gammel, altså i 2001, ble stjernen for første gang behandlet for alkoholisme. Da hadde han allerede rukket å bli en stor stjerne, etter å spilt i filmer som blant andre «Good Will Hunting» og «Pearl Harbor».

Nå skal han nok en gang få hjelp for problemet, og onsdag ble ekskona avbildet på vei ut av Afflcks hjem, der hun så tydelig opprørt ut. Kort tid etter ble Garner, Affleck og en ukjent kvinne observert sammen i en bil.

- Han trenger behandling. Han vet selv at han trenger hjelp, og snakker høyt om det, fortalte en kilde til People.

Ifølge People stoppet trioen innom en fastfood-restaurant før de kjørte videre til et behandlingssenter i Malibu, der Affleck skal få hjelp med problemene sine.

LES OGSÅ: «Alle» ler av Ben Afflecks tatovering

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer