- Har blitt enige om skilsmissen

Mer enn to år etter at det ble slutt mellom Mel Gibson og Robyn.

ENIGHET: Robyn og Mel Gibson har endelig kommet til enighet, og det er ventet at skilsmissen er gjeldende fra august. Foto: All Over Press
ENIGHET: Robyn og Mel Gibson har endelig kommet til enighet, og det er ventet at skilsmissen er gjeldende fra august. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Mel Gibson (55) har kommet til enighet med ekskona Robyn om fordeling av eiendeler, noe som betyr at skilsmissen endelig kan ferdigstilles. Det er over to år siden det ble slutt for det tidligere ekteparet.

Nyheten ble offentliggjort onsdag av Laura Wasser, som er Robyns advokat. Det var nettstedet TMZ.com som først skrev om saken.

Advokater fra både Mel og Robyns side går nå gjennom papirene, og det er forventet at skilsmissen er gjeldende fra slutten av august.

Ifølge britiske Daily Mail er Gibson god for 4,3 milliarder kroner. Felles eiendom, som også inkluderer inntekter fordeles vanligvis med halvparten på hver.

Robyn søkte om skilsmisse i 2009. Da hadde paret vært gift i 28 år. Men det skulle altså gå over to år før begge parter kom til enighet om fordelingen av eiendeler.

Ekteskapet sies å ha brutt sammen etter at Mel ble arrestert for fyllekjøring i Malibu i 2006.

Etter bruddet ble Gibson sammen med Oksana Grigorieva. I januar 2010 skal han ha mishandlet, slått og truet Oksana, noe som førte til et nytt brudd. Grigorieva anmeldte saken, men skuespilleren slapp fengsel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mel Gibson slipper fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer