- Har bilder av de 5000 jeg har hatt sex med

Gene Simmons fikk alle til å holde nøkkelen til hotellet på bildene.

TAPTE VEDDEMÅL: Gene Simmons viser fram sin egne familiejuveler etter at han tapte et veddemål på golfbanen i realityshowet «Family Jewels».  Foto: All Over Press
TAPTE VEDDEMÅL: Gene Simmons viser fram sin egne familiejuveler etter at han tapte et veddemål på golfbanen i realityshowet «Family Jewels». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kiss-bassisten Gene Simmons sexliv har i alle år vært myteomspunnet, mye takket være han selv.

Tallet på antall kvinner han har hatt sex med stiger fortsatt, og nå hevder 61-åringen at han har hatt sex med rett under 5000 kvinner. Men ikke bare det - han mener å kunne bevise det også.

- Jeg tok Polaroid-bilder av alle kvinnene som lå i sengen på rommet mitt, sier Simmons i et intervju med radioprogrammet «Woody & The Wake-Up Call».

Han hevder ifølge TMZ også at han har fått damene til å holde nøkkelen til hotellrommet hvor hyrdestunden har funnet sted på bildene.

- Hvor mange slike poloraidbilder har du Gene? får han spørsmål om.

- Vel, en mann burde egentlig ikke…men rett under 5000, svarer «Calling Dr. Love»-musikeren.

- Er du seriøs?

- Ja, men så har vi vært på turné i 37 år da. Så ja, svarer Simmons.

Simmons, som bor i Beverly Hills med den tidligere Playboy-modellen Shannon Tweed og sine to barn Nick (21) og Sophie (18), har dermed erobret 135 damer i snitt på sine 37 år på turné.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han lå med 12.775 damer