Beyoncé:

Har Beyoncé født i hemmelighet?

Det enorme sikkerhetsoppbudet utenfor sykehuset i Los Angeles får ryktene til å svirre.

HAR HUN FØDT?: Flere spekulasjoner har kommet Beyoncés vei, etter at en kortesje med sorte biler ble sett på vei fra artistens hus til et sykehus i Los Angeles-området. Enkelte tror fødselen er i gang, mens andre mener det allerede har skjedd. Foto: NTB scanpix
HAR HUN FØDT?: Flere spekulasjoner har kommet Beyoncés vei, etter at en kortesje med sorte biler ble sett på vei fra artistens hus til et sykehus i Los Angeles-området. Enkelte tror fødselen er i gang, mens andre mener det allerede har skjedd. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Superdoen Beyoncé (35) og Jay Z (47) har fått «hele» verden til å følge med med argusøyne, nå som de snart skal bli foreldre til andre gang. Det var i februar at «Queen B» kunngjorde at hun skulle få ikke bare én, men hele to barn.

Nå skriver E! News og New York Daily News at fødselen kan være i gang, etter at musikkparet er blitt observert på vei inn til et sykehus i Los Angeles.

Fra før av har paret datteren Blue Ivy (5).

Den kommende storesøsteren har fått et eget antrekk designet for anledningen, laget av den franske kjendisfavoritten Givenchy.

Flere rykter

Utenfor sykehuset står det flere titalls vakter og svarte stasjonsvogner, som ifølge flere medier holder pressen og fansen unna sykehuset.

Hverken Beyonce eller Jay Z har foreløpig kommentert påstandene om at fødselen er i gang.

E! News lister derimot opp flere bevis som de mener støtter hypotesen. En kortesje med sorte biler ble sett mens de forlot parets hus i Los Angeles. Disse stasjonsvognene hadde kurs mot et lokalt sykehus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer