Beyoncé:

Har Beyoncé født i hemmelighet?

Det enorme sikkerhetsoppbudet utenfor sykehuset i Los Angeles får ryktene til å svirre.

HAR HUN FØDT?: Flere spekulasjoner har kommet Beyoncés vei, etter at en kortesje med sorte biler ble sett på vei fra artistens hus til et sykehus i Los Angeles-området. Enkelte tror fødselen er i gang, mens andre mener det allerede har skjedd. Foto: NTB scanpix
HAR HUN FØDT?: Flere spekulasjoner har kommet Beyoncés vei, etter at en kortesje med sorte biler ble sett på vei fra artistens hus til et sykehus i Los Angeles-området. Enkelte tror fødselen er i gang, mens andre mener det allerede har skjedd. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Superdoen Beyoncé (35) og Jay Z (47) har fått «hele» verden til å følge med med argusøyne, nå som de snart skal bli foreldre til andre gang. Det var i februar at «Queen B» kunngjorde at hun skulle få ikke bare én, men hele to barn.

Nå skriver E! News og New York Daily News at fødselen kan være i gang, etter at musikkparet er blitt observert på vei inn til et sykehus i Los Angeles.

Fra før av har paret datteren Blue Ivy (5).

Den kommende storesøsteren har fått et eget antrekk designet for anledningen, laget av den franske kjendisfavoritten Givenchy.

Flere rykter

Utenfor sykehuset står det flere titalls vakter og svarte stasjonsvogner, som ifølge flere medier holder pressen og fansen unna sykehuset.

Hverken Beyonce eller Jay Z har foreløpig kommentert påstandene om at fødselen er i gang.

PÅ PLASS: Flere bilder og vakter er på plass utenfor et sykehus i Los Angeles-området, der det ryktes at Beyoncé nå er på plass. Foto: Splash News, NTB scanpix
PÅ PLASS: Flere bilder og vakter er på plass utenfor et sykehus i Los Angeles-området, der det ryktes at Beyoncé nå er på plass. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

E! News lister derimot opp flere bevis som de mener støtter hypotesen. En kortesje med sorte biler ble sett mens de forlot parets hus i Los Angeles. Disse stasjonsvognene hadde kurs mot et lokalt sykehus.

Beyoncé skal ha sjekket inn på sykehuset under et pseudonym for å unngå oppmerksomhet fra mediene.

Hang in there, Mama! 💛 You @Beyonce!!

Et innlegg delt av Chuck Amos, Hair Legend (@chuckielovehair)

«Drunk in Love»-sangeren skal ifølge nettstedet ha fått en hel etasje på sykehuset for seg selv, der det skal være stasjonert flere sikkerhetsvakter.

At Beyoncés personlige frisør, som også klipper og styler andre stjerner, la ut et bilde på Instagram der han skrev «Dette klarer du, mamma» fikk også flere til å spekulere.

Artistens søster, norgesaktuelle Solange Knowles, har ingen opptredener denne uka, et annet faktum som får ryktebørsen til å gå av skaftet.

På Twitter reagerer flere med bilder, tekst og videoer på ryktene. Enkelte er også helt overbevist om at fødselen nærmer seg, eller allerede har skjedd.

Avslørt kjønnet?

«Pretty Hurts»-sangeren valgte å avsløre nyheten om graviditeten på Instagram, ved at hun viste frem magen i undertøy på en seng av blomster.

Fotografiet ble det mest likte i det sosiale mediets historie, med over 11 millioner likerklikk i skrivende stund. Det er ikke kjent om tvillingene er eneggede eller toeggede, og om det er en gutt og en jente, to gutter eller to jenter.

Flere mener imidlertid å ha avslørt dette, etter å ha tolket kryptiske tegn fra den 35 år gamle popstjernen. På Instagram la artisten ut flere bilder av seg selv, der den voksende babymagen kommer godt frem.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

I en tettsittende sort kjole, stylet med lårhøye støvletter og en Gucci-veske, holder hun på magen som rommer de to små.

Det er derimot øredobbene hennes som får enkelte til å reagere. I 2008 ga artisten ut albumet «I Am... Sasha Fierce», der singelen «If I Were A Boy» var en av platas mest suksessfulle.

I videoen, som ble gitt ut samme år, har artisten på seg et par runde, glitrende øredobber. Nå har Beyoncé valgt å tørke støv av øredobbene fra den gang.

De har hun på seg på de nye bildene hun har lagt ut, og mange mener derfor at tvillingene blir to gutter.

«Beyoncé er typen som subtilt avslører kjønnet på barna sine med øreringer. Hvorfor skulle frøken pen ellers ha brukt «If I Were A Boy»-ørepynten?», har brukeren @Yawncey skrevet på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer