Brad Pitt:

- Har bestemt seg for å leve i sølibat

Brad Pitt skal ha bestemt seg for å gjøre en drastisk livsstilsendring etter bruddet med Angelina Jolie.

- GIR AVKALL PÅ SEX: Skuespiller Brad Pitt har hatt noen turbulente år etter bruddet med Angelina Jolie. Nå gjør han tilsynelatende en drastisk endring for å få orden på seg selv. Foto: NTB Scanpix
- GIR AVKALL PÅ SEX: Skuespiller Brad Pitt har hatt noen turbulente år etter bruddet med Angelina Jolie. Nå gjør han tilsynelatende en drastisk endring for å få orden på seg selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er ikke til å stikke under stol at skuespiller Brad Pitt (54) har hatt en tøff periode etter bruddet med ekskona Angelina Jolie (42).

Ifølge The Sun ønsker 54-åringen nå å rydde opp i egen tilværelse og har angivelig bestemt seg for å gi opp både sex og alkohol, for i stedet å fokusere på trening og meditasjon. Det skriver blant annet The Sun.

- Han trener mye, spiser sunt og har gitt avkall på alkohol. Brad har vært i et forhold nærmest hele sitt voksne liv og nå som han er singel, gjør han ting som han tidligere ikke har hatt mulighet til å gjøre, sier en kilde til avisen.

Brad skal i første omgang ha bestemt seg for å leve i sølibat i ett år.

NY LIVSSTIL: Brad Pitt skal angivelig ha bestemt seg for å leve i sølibat i tolv måneder. Foto: NTB Scanpix
NY LIVSSTIL: Brad Pitt skal angivelig ha bestemt seg for å leve i sølibat i tolv måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ville ikke avbildes

Det kan tilsynelatende fremstå som om han allerede har omfavnet sin nye livsstil. Ifølge The Sun dukket skuespilleren nemlig opp på Oscar-festen forrige uke, og ville ikke la seg avbilde med noen andre kvinner enn sin egen manager, Cynthia Pett-Dante.

FOTONEKT: Brad Pitt skal angivelig ha nektet å stille opp til fotografering med andre kvinner enn hans manager Cynthia Pett-Dante under Oscar-festen. Foto: NTB Scanpix
FOTONEKT: Brad Pitt skal angivelig ha nektet å stille opp til fotografering med andre kvinner enn hans manager Cynthia Pett-Dante under Oscar-festen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beslutningen om å leve i sølibat kommer om lag to år etter at Brad og Angelina gikk hver til sitt. Det var høsten 2016 at sjokknyheten om skilsmissen ble kjent. Paret gikk da hver til sitt etter 12 år som kjærester og to år som ektepar.

Brad har siden håndtert et komplisert skilsmisseoppgjør og en utfordrende barnefordeling, samtidig som han har gått i terapi for å få hjelp med sitt alkoholforbruk.

TOK SLUTT: Brad Pitt og Angelina Jolie fremsto som et solid par i offentligheten, men i 2016 gikk de hver til sitt. Foto: Carl Court / NTB scanpix
TOK SLUTT: Brad Pitt og Angelina Jolie fremsto som et solid par i offentligheten, men i 2016 gikk de hver til sitt. Foto: Carl Court / NTB scanpix Vis mer

Tok kontakt med eksen

Som tidligere kjent var skuespilleren gift med Jennifer Aniston (49), da han møtte Angelina under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2005.

Mange har tydeligvis enda ikke gitt opp håpet om at Brad skal finne tilbake til eksen, som nylig brøt med ektemannen Justin Theroux (46).

VAR GIFT: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest omtalte kjendispar. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest omtalte kjendispar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da Jennifer fylte 48 år tidlig i fjor, skal Brad blant annet ha benyttet anledningen til å ta kontakt med henne.

Ettersom seksbarnsfaren ikke hadde ekskonas telefonnummer lenger, måtte han få tak i det via gamle venner, og 11. februar sendte han en bursdagshilsen til den tidligere «Friends»-stjernen, ifølge US Weekly.

- Brad betrodde seg til henne. Han fortalte at han har det vanskelig etter bruddet, og så tekstet de litt frem og tilbake om hyggelige ting fra fortiden, fortalte en kilde til nettstedet.

Fant kjærlighetserklæringer

Ifølge US Weekly ble den tidligere romansen mellom Brad og Jennifer også et betent tema da hun var sammen med Justin Theroux. For cirka to år siden skal han ha funnet kjærlighetsbrev fra Brad, som Jennifer hadde tatt vare på.

- Justin kom over noen gamle post-it-lapper som Brad hadde skrevet, fortalte en kilde til US Weekly i februar, og la til:

- Det var lapper med søte komplimenter som: «Du så bra ut i kveld» og «Jeg savner deg allerede».

Kilden fortalte videre at Justin skal ha blitt rasende over funnet av de romantiske lappene.

- Jennifer forsikret ham om at det ikke var noen ting mellom dem, men Justin var helt fra seg. Justin hadde sine øyeblikk hvor han ble usikker, sa kilden til nettstedet.

Da Jennifer og Justin gikk hver til sitt, kom det frem i en uttalelse at den tidligere duoen bestemte seg for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017. Paret valgte selv å kunngjøre skilsmissen «i et forsøk på å redusere ytterligere spekulasjoner».

LES OGSÅ: Dette får fansen til å klø seg i hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer