Har bestemt seg for å forandre kroppen sin

Lady Gaga skal pine seg ned nye kilo. Men det skaper utfordringer for de rundt henne.

VISER GJERNE FRAM KROPPEN: Lady Gaga her flere ganger vist fram sin nakne kropp. I juli dekket hun seg i miniatyrmenn for sin nye parfyme.  Foto: Faksimile Fame-reklamen
VISER GJERNE FRAM KROPPEN: Lady Gaga her flere ganger vist fram sin nakne kropp. I juli dekket hun seg i miniatyrmenn for sin nye parfyme. Foto: Faksimile Fame-reklamen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Lady Gaga (26) har ingen problemer med å vise fram kroppen sin. Tidligere i august, poserte hun naken i svømmebassenget, og i juli var hun naken for sin egen parfyme «Fame». Men den kontroversielle kjøttkjole-bæreren er likevel ikke helt fornøyd med kroppen.

- Gaga har bestemt seg for å gjøre store forandringer med kroppen, og har kuttet ut all gluten og hvete fra kostholdet sitt. Noe som er veldig vanskelig. Hun har gitt alle sine ansatte ordre om å instruere hennes framtidige spisesteder om hvordan de skal lage maten hennes. Målet er å gå ned fem kilo innen en måned, sier en kilde ifølge nettstedet Femalefirst.

Tidligere har hun ikke vært spesielt begeistret for dietter. Etter at hun hadde spist sammen med skandalemakeren Lindsay Lohan, klarte ikke Gaga å dy seg fra å erte henne for sitt strenge kosthold, og kalte «din tynne kjerring».

Nå møter hun seg selv i døra, med en variant av den populære lavkarbo-dietten. Med et kosthold som består for det meste av fisk, kylling og grønnsaker.

- En gang i uka tillater hun seg selv en potet eller litt ris. Og når hun vil kose seg, spiser hun glutenfrie kaker, sier kilden.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Bryr seg ikke om pelskritikken 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer