Kathrine Sørland og Andreas Holck:

- Har bestemt at de årene teller

Modellen og ektemannen feiret nylig 16 års bryllupsdag - til tross for separasjon.

BRYLLUPSDAG: Modell og TV-personlighet Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck feirer 16 års bryllupsdag. Foto: Espen Solli / Se og Hør
BRYLLUPSDAG: Modell og TV-personlighet Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck feirer 16 års bryllupsdag. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer kom den gledelige nyheten om at modell og Tv-personlighet Kathrine Sørland (42) og ektemannen Andreas Holck (51) hadde funnet tilbake til hverandre - etter tre års separasjon.

- Andreas har flyttet hjem igjen, og det er utrolig hyggelig å se at de igjen er blitt et par, røpet venner av paret til Se og Hør den gang.

Denne sommeren kunne ekteparet dermed feire 16 års bryllupsdag, og på sosiale medier delte Sørland et ærlig innlegg, der hun fortalte at seperasjonsårene også er tatt med i beregningen.

«Bryllupsdag!!16 år minus et par års pause. Men siden vi «bare» var separert, og aldri skilt, har vi bestemt at de årene teller! 16 år senere, litt mer grå i håret, og uten flosshatt så er du sykt digg», skrev hun.

Sørland og eiendomsmekler-ektemannen Andreas er foreldre til sønnen Leon (13).

I et intervju med KK, publisert høsten 2021, åpnet ekteparet opp om separasjonen og familiegjenforeningen. De forteller åpent at det har vært en tøff prosess, men at kjærligheten var for sterk til ikke å kunne

- Vi skjønte begge to at vi fortsatt hadde mye sterke følelser for hverandre, og vi bestemte oss for å gi oss en sjanse, fortalte Kathrine til KK.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Drømmer om å fornye ekteskapsløftene

Også sønnen Leon har vært takknemlig for at foreldrene har funnet tilbake til hverandre.

- Leon ble selvsagt veldig glad for å få mammaen og pappaen sin sammen igjen. Det var et rørende øyeblikk da vi fortalte ham det. Jeg har selv skilte foreldre og husker at jeg ønsket mer enn noe annet at de skulle bli sammen igjen, derfor gjør dette så godt langt inni mammahjertet mitt!

KJENDISGALLA: Kathrine Sørland og ektemann Andreas Holck fotografert side om side under Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i 2015. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
KJENDISGALLA: Kathrine Sørland og ektemann Andreas Holck fotografert side om side under Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i 2015. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer

Og hun lettet også på sløret overfor KK om at hun ikke er fremmed for å fornye ekteskapsløftene med ektemannen Andreas en gang i fremtiden.

- Jeg er en evig romantiker, og det hadde vært stas å fornye ekteskapsløftene! Da blir det i så fall en heidundranes fest med FAB kjole og masse kjærlighet!

OKSEDRAMA: Det oppstod stor dramatikk på gården da oksen «Sondre» gikk til angrep på deltagerne. Vis mer

Også ektemannen Andreas la ut innlegg på Instagram, for å markere bryllupsdagen - og da med en god dose humor.

I det første innlegget delte han en bildeserie der kona Kathrine fremstår mer interessert i vinsommelieren, enn ham.

Mens innlegg to, som ble publisert senere samme kveld, la Holck ut et røntgenbilde av det som ser ut som en person som har fått en stiletthæl gjennom hodet.

«Bryllupsdagen ble sånn passe hyggelig. Det begynte ganske bra, men måtte en tur på sykehuset litt utpå kvelden. Føler meg mye bedre nå, og vi er sånn noenlunde venner igjen», skrev Holck til innlegget.

Stylist og influenser Erlend Elias (40) var blant dem som gikk rett på, og som trengte en oppklaring:

Foto: Skjermdump fra Instagram / @andreasholck
Foto: Skjermdump fra Instagram / @andreasholck Vis mer

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: - Satt med følelser for eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer