Har begynt å se seg om etter ny mann

Demi Moore ligger ikke på latsiden, og bare uker etter bruddet med ektemannen dater hun igjen.

PÅ JAKT: Demi Moore dater igjen bare uker etter at hun tok ut skilsmisse fra ektemannen Ashton Kutcher.  Foto: Stella Pictures
PÅ JAKT: Demi Moore dater igjen bare uker etter at hun tok ut skilsmisse fra ektemannen Ashton Kutcher. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Demi Moore (49) har hatt et vanskelig halvår, og i slutten av forrige måned ble det kjent at hun tok ut skilsmisse fra den utro ektemannen Ashton Kutcher (33).

Men brunette, som stadig blir tynnere, ligger ikke på latsiden og har allerede begynt å date igjen.I følge RadarOnline har Demi funnet kjærligheten i den 30-årige skjønnhetsmogulen Scott-Vincent Borba.

- Demi og Scott-Vincent startet å date forrige uke. De har kjent hverandre lenge, og han har vært en god støtte for henne gjennom Ashton-greiene, forteller en kilde nær paret til nettstedet.

Borba er anerkjent blant kjendisene for sitt eget skjønnhetsmerke «Borba», og dette har gjort det lett for ham å ha kontakt med Moore, uten at pressen har stilt spørsmål rundt det.

- Det er lett for Scott-Vincent å holde hans forhold en hemmelighet, fordi han ofte er fotografert mens han er sammen med kjendisklientell. Han er hodestups forelsket i Demi, og det er definitivt potensiale for et langvarig forhold mellom dem, forteller kilden videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Scarlett Johansson skjønner ikke hvorfor folk har bruk for Facebook

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer