Har begynt å meditere

Mia Gundersen fyller snart 50 år og holder formen med trening, meditasjon og sunt kosthold.

KJEMPEFORM: Mia Gundersen er i kjempeform takket være trening, meditasjon og et sunt kosthold. Her er hun sammen med forfatterne av «Beautyfood» Sara Chacko og Trine Berge.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
KJEMPEFORM: Mia Gundersen er i kjempeform takket være trening, meditasjon og et sunt kosthold. Her er hun sammen med forfatterne av «Beautyfood» Sara Chacko og Trine Berge. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Om to uker fyller Mia Gundersen Leliënhof 50 år. Hun frykter ikke bursdagen, men ser frem til å feire den 27. oktober.

- Det å fylle femti er ikke noe problem. Dette er en fantastisk tid og jeg føler at jeg går mine beste år i møte. Jeg har jo bare levd halvveis, jeg skal jo bli minst 100 år, sier hun lattermildt til Seher.no.

En av stjernens skjønnhetshemmeligheter er «beauty food» - en helsetrend som innebærer næringsrik og lite varmebehandlet mat, trening og meditasjon.

- Jeg følger det ikke slavisk, men man blir ganske avhengig av det, sier hun.

49-åringen spiser kosttilskudd som spirulina, gojibær og hampfrø og har begynt å meditere. Hun er svært fornøyd med resultatene.

- Jeg merker det på hele helsen. Nå har jeg mer energi og systemet mitt fungerer bedre, i tillegg slipper jeg allergier som jeg hadde før, forteller hun.

Onsdag kveld tok Gundersen turen til Bølgen og Moi på Briskeby for å delta på lanseringsfesten for boken «Beautyfood». Boken er skrevet av Trine Berge og Sara Chacko og Gundersen bidrar med sine erfaringer og tanker om konseptet.

I boken skriver artisten at hun for et par år siden følte seg utslitt, og begynte å undersøke såkalt supermat. I tillegg til å spise sunt trener hun tre ganger i uken og har begynt å meditere.

«I det siste har jeg begynt å meditere, noe som renser hjernen for inntrykk og kaotisk tankevirksomhet og «nullstiller» meg for en stund.» skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mia Gundersen ble mor til 15-åring  
Se video her!


[obj:media:10226]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer