JUBLER: Daniel Nannskog har endelig fått sønnen han har ønsket seg, og han ser ikke bort fra at lille Miliam Alexander blir fotballspiller som pappa. Foto: SCANPIX
JUBLER: Daniel Nannskog har endelig fått sønnen han har ønsket seg, og han ser ikke bort fra at lille Miliam Alexander blir fotballspiller som pappa. Foto: SCANPIXVis mer

Har barn fra hele verden

- Og nå har vi jammen fått en liten nordmann, smiler Stabæk-helten Daniel Nannskog.

SEHER.NO: Det har vært turbulente dager for fotballproffen Daniel Nannskog (33), etter at han ble anklaget for å ha angrepet en TV 2-reporter og tidligere lagkamerat Petter Furuseth Olsen.

Men hjemme hos familien Nannskog i Bærum har det likevel vært lykkelige tider. For en drøy måned siden ble Stabæk-spilleren pappa for fjerde gang - og endelig fikk han sønnen han hadde ønsket seg.

- Jeg gleder meg til å spille fotball på stranden med ham, og at han og jeg kan gjøre gutteting sammen, sier den barske fotballspilleren til Se og Hør.

Og Nannskogs sønn og tre døtre er i ferd med å bli like internasjonale som barna til Brad Pitt (43) og Angelina Jolie (32). Den svenske toppscoreren har nemlig blitt pappa verden rundt.

- Mine to eldste døtre er født i Sverige, min yngste i Kina. Og nå har vi jammen fått en liten nordmann, stråler den stolte firebarnsfaren.

Se de flotte bildene av Nannskog-familien i Se og Hør, som er i salg i dag.

LES OGSÅ: Her er Waynes ferieverden!