Har åpnet juleportene!

I fjor var omkring en million mennesker innenfor parkens porter, for å ta del i førjulsfeiringen, mange av dem nordmenn.

MYE LYS: Tivoli bruker like mye lys daglig som en norsk hustand gjør i løpet av et år.. Foto: Se og Hr
MYE LYS: Tivoli bruker like mye lys daglig som en norsk hustand gjør i løpet av et år.. Foto: Se og Hr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julemarked i Tivoli er populært!

SEHER.NO: Det er lite å utsette på norsk førjulstid med alt den innebærer av forberedelser og lun stemning, men danskene er virkelig ikke snaue de heller. I Tivoli er de eksempelvis opptatt av å bruke nok lys. Hele to millioner lyspærer tas i bruk, så vær glad du ikke er vaktmester der i gården! Strømforbruket per dag i tivoli tilsvarer hva en norsk husholdning bruker i løpet av et helt år!

Alt lyset sprer seg over et stort antall boder som selger pynt og gaver, mat og drikke, små delikatesser og herligheter. Mer enn 70 kremmere står klare til å ta imot de mange besøkende som kommer for å oppsøke en smule julestemning. Duften av brente mandler og sjokolade, gløgg og trekull strømmer imot deg i en slik grad at stemningen skulle være sikret.

Nissen kommerEn av hovedattraksjonene er en gigantisk snøboble på syv meter- av den typen man normalt rister- der et tredimensjonalt eventyrslott laget av is troner stolt på innsiden mens snøen laver ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer