TILBAKE PÅ JOBB: Tiden har kommet for at Khloé skal tilbake på jobb etter mammapermisjonen. Det har hun imidlertid kvaler for. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE PÅ JOBB: Tiden har kommet for at Khloé skal tilbake på jobb etter mammapermisjonen. Det har hun imidlertid kvaler for. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian:

Har angst for å forlate datteren

Tre måneder etter fødselen skal Khloé tilbake på jobb.

Publisert

Tre måneder etter at Khloé Kardashian (34) ble mamma for første gang til lille True, er mammapermisjonen over, og Khloé skal tilbake på jobb.

Mange småbarnsforeldre har naturligvis kvaler for nettopp denne dagen, og «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen er intet unntak.

På Snapchat delte hun en video hvor hun snakker om angsten hun føler på med tanke på å skulle forlate datteren for å gå på jobb.

- Har så mye angst nå

I klippet, der hun sitter med datteren på armen, forteller hun åpenhjertig om følelsene hun har rundt det å skulle dra fra datteren en hel dag.

- Jeg har gått glipp av et måltid med True i ny og ne, men jeg har så langt aldri gått glipp av flere måltider på en dag, så jeg har så mye angst nå, sier hun i innlegget.

Videre forteller hun at hun nå har endret oppfatning om søsteren Kourtney (39), som har tre barn med ekskjæresten Scott Disick (35), som tydelig også kan ha kjent på den samme utfordringen da hun skulle tilbake på jobb.

Mommy’s Little Love

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Kourtney, jeg tar tilbake alle gangene jeg har gjort narr av deg, sa hun nemlig i videoen.

Fredag la hun imidlertid ut et innlegg på sin Instagram-story, der hun virker mer motivert for dagen som snart skulle begynne.

- Første dag tilbake på jobb siden jeg fikk True. Jeg er nervøs for å forlate True, men også ivrig etter å komme tilbake på jobb nå som jeg har et ekstra dytt og en ny motivasjon. Det er ikke lenger bare for min egen del, skriver hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Tøff tid

Mens Khloé var høygravid i april, ble det krise for 34-åringen etter at kjæresten og det kommende barnets far, Tristan Thompson (27) ble tatt på fersken i å være utro med en annen kvinne.

Under ett døgn senere kom datteren til verden, og enkelte har hevdet at det var den følslesmessige reaksjonen hos Khloé som satte fødselen i gang.

Den første tiden etter skandalen forholdt paret seg tause, og holdt en lav profil.

STØTTET SØSTEREN: Mens Khloé lenge forholdt seg taus etter ektemannens utroskapssandale, tok storesøster Kim bladet fra munnen da hun gjestet «Ellen DeGeneres Show». Foto: NTB Scapix
STØTTET SØSTEREN: Mens Khloé lenge forholdt seg taus etter ektemannens utroskapssandale, tok storesøster Kim bladet fra munnen da hun gjestet «Ellen DeGeneres Show». Foto: NTB Scapix Vis mer

Da søsteren Kim Kardashian (37) gjestet «Ellen DeGeneres Show» i april, og fikk spørsmål fra TV-verten Ellen om utroskapsskandalen, uttalte Kim seg om skandalen og var tydelig på at hun støttet lillesøsteren.

- Stakkars Khloé. Altså, jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive situasjonen, den er bare helt f*cka, uttalte hun.

Slo tilbake på Twitter

Etter nesten to måneder brøt Khloé tausheten om kjærestens sidesprang. Det gjorde hun på Twitter, etter at hun fikk en melding fra en bruker med kallenavnet Queen Persia. Der sto det blant annet at hun var skuffet over Khloé som ble hos «søppelmannen Tristan», noe som gjorde at Khloé så seg nødt til å svare.

I meldingen fra fanen sto det også at Kardashian tidligere har snakket varmt om hvordan kvinner bør vite hva de selv er verdt, og at de burde gå ut av forhold når tiden er inne for det. Det fikk henne til å se rødt.

«Det er ikke helt sånn det er, Queen Persia. Du har ingen kjennskap til hva som foregår i mitt hjem, eller den store jobben med gjenoppbygging som behøvdes for å leve sammen. Jeg er stolt av min styrke», skrev Khloé på Twitter, og fortsatte:

«Jeg setter pris på din mening, og jeg håper du mener det samme om alle andre som har blitt i sånne situasjoner», skrev hun.

LES OGSÅ: Sjokkert over sin egen rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer