PLANLEGGER HUN GIFTEMÅL? Amy Winehouse ble i sommer skilt, men allerede nå er hun observert med en mistenksom ring på forlovelsesfingeren. Foto: Stella Pictures
PLANLEGGER HUN GIFTEMÅL? Amy Winehouse ble i sommer skilt, men allerede nå er hun observert med en mistenksom ring på forlovelsesfingeren. Foto: Stella PicturesVis mer

Har Amy forlovet seg?

Skandaleartisten ble observert med en stor ring på fingeren...

SEHER.NO: Det skal ikke mye til før forlovelsesryktene starter i kjendisverden, og nå er det skandalesangeren Amy Winehouse (26) som er oppe for diskusjon.

De siste dagene har 26-åringen flere ganger blitt observert med en stor ring på forlovelsesfingeren, noe som har fått blant annet kjendisbloggeren Perez Hilton til å stille spørsmålet om "Rehab"-sangeren er forlovet.

I sommer så det ut til å gå mot en gjenforening mellom det tidligere skandaleparet Amy og Blake Fielder-Civil, men i oktober startet ryktene om at Amy hadde funnet seg en ny mann, sønnen til bokselegenden George Foreman, George III.

Nå krysser Perez Hilton fingrene for at Amy ikke har funnet tilbake til den narkomane ekskjæresten Blake.

- Vi håper ikke dette betyr at Blake har kommet tilbake, men det er helt sikkert slutten på alt håp vi hadde for henne, skriver kjendisbloggeren.

Amy og Blake - som er mest kjent for sine russkandaler - giftet seg i Miami i mai 2007. I januar i år tok Blake - fra sin fengselscelle- initiativet til å gjennomføre en skilsmisse, og i sommer ble de skilt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss påseher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mmsmedkodeord SEHERTIPStil 1901. 

LES OGSÅ: - Ta meg tilbake