NY KJÆRESTE?: Amy Winehouse dater George Foremans sønn, George III. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE?: Amy Winehouse dater George Foremans sønn, George III. Foto: All Over PressVis mer

Har Amy fått seg ny kjæreste?

- Hun sier han er absolutt fantastisk.

SEHER.NO: I august så det ut til å gå mot en gjenforening mellom det tidligere skandaleparet Amy Winehouse (26) og Blake Fielder-Civil. Blake hevdet han virkelig var klar for å bli sammen med Amy igjen.

- Vi snakket sammen for første gang på fem måneder. Jeg elsker henne like mye som før. Jeg vet at hun fortsatt elsker meg, selv om vi skal skilles. Kanskje vi klarer å gjøre ting riktig denne gangen, og ikke rote det til igjen, uttalte han den gang til The Sun.

Det i tillegg til at Amy under en telefonsamtale hadde utbrutt: "Ta meg tilbake, jeg elsker deg".

Nå virker gjenforeningen imidlertid utenkelig. Amy har nemlig funnet seg en ny mann, sønnen til bokselegenden George Foreman.

Foreman har fem sønner - alle originalt nok med navnet George - og det er George III (26) som Amy skal ha fått et godt øye til.

- Amy har fortalt oss at hun dater George Foremans sønn, hun sa han er absolutt fantastisk, sier en kilde ifølge Female First.

- Hun lo og avslørte at han er en veldig stor mann. Hun virket skikkelig opprømt over hele greia.

Nå håper Amy at hennes nye kjærlighet kan hjelpe henne med å finne veien til en sunnere livsstil.

- Hun har siklet etter ham i lang tid - som en kjærlighetssyk tenåring. Hun sa hun virkelig liker kroppen hans, og liker at han driver med sport, fitness og sunnhet, forteller kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Ta meg tilbake