- Har alltid vært nærmere mamma enn pappa

For første gang snakker datteren om Arnold Schwarzeneggers utroskapsskandale.

TØFF TID: Katherine Schwarzenegger hevder hun og søsknene har hatt det tøft etter at faren Arnolds utroskap-skandale ble kjent tidligere i år. Her er de to sammen i 2007. Foto: All Over Press
TØFF TID: Katherine Schwarzenegger hevder hun og søsknene har hatt det tøft etter at faren Arnolds utroskap-skandale ble kjent tidligere i år. Her er de to sammen i 2007. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Terminator»-stjernen og guvernøren i California, Arnold Schwarzenegger, lagde skandale da det tidlgere i år ble kjent at han i flere år hadde hatt et forhold til sin hushjelp Mildred Baena, bak ryggen på kona Maria Shriver.

Skandalen ble enda større da det ble kjent at Arnold også har en sønn med Mildred, som kun er noen få uker eldre enn Arnold og Marias sønn Christopher.

Nå snakker ekteparets eldste datter Katherine for første gang ut om oppløsningen av familien, og 21-åringen legger ikke skjul på at hun har brukt mye tid på å trøste moren.

- Vi snakker sammen på telefon seks ganger om dagen, og mailer hverandre konstant i tillegg. Jeg har et godt forhold til faren min, men jeg har alltid vært mye nærmere mamma. Selv som liten var jeg limt til henne hele tiden, sier hun til bladet Harper's Bazaar ifølge Radaronline.com.

Katherine hevder nyheten om farens utroskap slo ned som en bombe blant henne og søsknene Christina (19), Patrick (17) og Christopher (13).

- Mamma og pappa har alltid vært flinke til å skjerme oss, og nå skjedde plutselig alt på en gang. Jeg var ute til lunsj og plutselig dukker det opp 20 mennesker som skriker til meg. Jeg tenkte: «Dette er upassende. De vil bare provosere meg for at jeg skal si noe upassende.»

Nå som hun har fått avsløringene på avstand, hevder Katherine - som er i ferd med å avslutte sine studier ved University of Southern California - at hun tror barna vil takle bråket rundt foreldrenes skilsmisse.

- Jeg tror alt skjer av en bestemt grunn og at Gud ikke gir deg flere utfordringer enn du kan takle, sier hun ifølge Radaronline.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Arnolds sønn alvorlig skadet i surfeulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer