VELDREID: Man kan se på Lene Alexandra at hun er en aktiv og treningsglad jente... Foto: SCANPIX
VELDREID: Man kan se på Lene Alexandra at hun er en aktiv og treningsglad jente... Foto: SCANPIXVis mer

- Har alltid vært en treningsjente

Lene Alexandra trives best med et beintøft program.

SEHER.NO: Lene Alexandra Øien (27) og Tore Andrè Flo er klare for finalen i TV 2s dansesuksess "Skal vi danse".

Men det er ikke helt uten grunn at den spreke Trøgstad-jenta fortsatt er med i kampen om gullet.

Ifølge Lene Alexandra har hun nemlig alltid vært en treningsjente, og trives best med et beintøft danse- og treningsprogram.

Og selv om hun danser opptil fire timer hver eneste dag i forbindelse med dansekonkurransen, har ikke blondinen problemer med å ta kroppen ut litt ekstra.

Noe man også resultater av i form av hennes meget veldreide figur.

"Vi trener nå fire timer dans per dag. Og utenom dansen bruker jeg en strikk til å gjøre noen styrkeøvelser på overkroppen, og så prøver jeg å få tatt en del sit-ups på ballen min", skriver Lene Alexandra i dansebloggen sin.

Men det er ikke bare den siste tiden den spreke dansestjernen har likt å holde seg i form. Lene begynte nemlig å trene i ung alder.

"Før "Skal vi danse" begynte trente jeg vekter cirka 3 ganger i uken og gikk powerwalks, løp intervaller på tredemølle og gjorde spinning eller aerobics nesten hver dag.

Jeg har alltid elsket å trene. Jeg spilte også håndball og fotball i 10 år og instruerte aerobics i en alder av 17", forteller hun videre.

Og Lene Alexandra ser helt klart resultater av treningen. Ikke bare i form av god utholdenhet og en sunn kropp, men også i forhold til energi og selvfølelse.

" Jeg har alltid vært en treningsjente. Trening hjelper mot det meste. Man får så mye mer energi", skriver hun.

Flere av blondinens fans har den siste tiden spurt henne hvordan hun klarer de spenstige dansetrinnene og det å gå ned i spagaten under danseopptrednene.

Lene Alexandra har imidlertid ikke noe klart svar på det, annet enn viljestyrke.

"Jeg trente klassisk ballett når jeg var 5 år gammel, men det begynner å bli en stund siden, så jeg tror ikke jeg har det derfra. Det er sjelden jeg tøyer, men jeg har forsøkt å tøye litt oftere i forbindelse med "Skal vi danse". Moren min sier hun som ung var veldig myk, så det kan også være arvelig. Ikke vet jeg..Men mest av alt går jeg nok ned i spagaten på viljestyrken. Er man varm er det jo bare å presse seg ned", skriver hun.

Men om sexy dansetrinn og spenstige hopp i spagaten blir nok til å få Trøgstad-jenta til dansefinalen får vi se førstkommende fredag...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Tom Erik holdt tett!