Har alltid noen gutter i kikkerten

- Fine smil er det som gjør meg mest svak, da glemmer jeg hva jeg heter, sier Hanne Sørvaag.

SINGEL: Hanne Sørvaag ønsker seg kjæreste, men mens hun venter på drømmemannen koser hun seg med hunden sin Teddy. Foto: Foto: Henning Jensen / Se og Hør
SINGEL: Hanne Sørvaag ønsker seg kjæreste, men mens hun venter på drømmemannen koser hun seg med hunden sin Teddy. Foto: Foto: Henning Jensen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist og låtskriver Hanne Sørvaag (33) har vært singel i åtte år, men i et intervju med VG forteller hun at hun gjerne vil ha kjæreste.

- Noen ganger prøver jeg å si «ingen kommentar», men det er akkurat som om det bare betyr ja. Jeg burde svare ingen kommentar når jeg egentlig mener nei, sier hun til avisa, og bekrefter samtidig at hun er singel.

Men i sommer fikk den flotte blondinen seg plutselig samboer - yorkshireterrieren Teddy.

– Det har vært helt fantastisk å få en ny venn i livet mitt. Teddy er lett og omgjengelig, enkel å ha med på besøk og uproblematisk å dele livet mitt med, fortalte Hanne til seoghør.no i oktober.

På sprøsmål fra VG om hun har noen gutter i kikkerten nå, svarer hun følgende:

– Det er jo det som er så gøy med å være singel! At jeg alltid kan ha noen i kikkerten. Men det er ingen som har røvet meg av gårde til et slott i ødemarken helt ennå.

Den blide Stavangerjenta røper også hva som gir henne høy puls.

- En skjønn fyr med et fint smil gir meg alltid høy puls. Fine smil er det som gjør meg mest svak, da glemmer jeg hva jeg heter.

LES OGSÅ: - Jeg ble sjalu

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer