«Human Ken Doll»:

- Har alltid følt meg som Barbie

Rodrigo Alves skal nok en gang legge seg under kniven.

TRANSFORMERT: Rodrigo Alves har tatt flere operasjoner for å endre på utseende. Nå skal han bytte kjønn. Foto: NTB Scanpix.
TRANSFORMERT: Rodrigo Alves har tatt flere operasjoner for å endre på utseende. Nå skal han bytte kjønn. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Rodrigo Alves (36), også kjent som Roddy Doll, har brukt mye penger på plastisk kirurgi opp gjennom årene.

Til sammen har han brukt over fem millioner kroner på de forskjellige operasjonene, i håp om å perfeksjonere sitt eget utseende.

I tillegg fjerning av ribbein og operasjon av øynene, har Rodrigo også gjennomført neseoperasjoner, noe som førte til at nesen hans begynte å synke og gå i oppløsning.

Det stopper imidlertid ikke der. I 2019 utførte han også sixpack-kirurgi, for å få «vaskebrettmage».

Rodrigo Alves' besettelse av plastisk kirurgi skal ha begynt etter han tok en brystreduksjon i en alder av 17 år, etterfulgt av en neseoperasjon i 19-årsalderen. Siden har 36-åringen hatt opptil 70 operasjoner, og blir ofte kalt for «The Human Ken Doll» og «face of plastic surgery».

- Jeg løy til meg selv

Nå innrømmer den kjente tv-personligheten at de mange titalls operasjonene ikke har hjulpet noe på hvordan han egentlig føler seg.

I et intervju med Mirror kommer nemlig Alves ut som transseksuell, og ønsker fra nå av å gå under navnet Roddy - og bli omtalt som «hun» og «henne». I intervjuet stilte hun i kjole, langt hår og høye hæler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer