TRANSFORMERT: Rodrigo Alves har tatt flere operasjoner for å endre på utseende. Nå skal han bytte kjønn. Foto: NTB Scanpix.
TRANSFORMERT: Rodrigo Alves har tatt flere operasjoner for å endre på utseende. Nå skal han bytte kjønn. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

«Human Ken Doll»:

- Har alltid følt meg som Barbie

Rodrigo Alves skal nok en gang legge seg under kniven.

Publisert

Det er ingen tvil om at Rodrigo Alves (36), også kjent som Roddy Doll, har brukt mye penger på plastisk kirurgi opp gjennom årene.

Til sammen har han brukt over fem millioner kroner på de forskjellige operasjonene, i håp om å perfeksjonere sitt eget utseende.

I tillegg fjerning av ribbein og operasjon av øynene, har Rodrigo også gjennomført neseoperasjoner, noe som førte til at nesen hans begynte å synke og gå i oppløsning.

Det stopper imidlertid ikke der. I 2019 utførte han også sixpack-kirurgi, for å få «vaskebrettmage».

Rodrigo Alves' besettelse av plastisk kirurgi skal ha begynt etter han tok en brystreduksjon i en alder av 17 år, etterfulgt av en neseoperasjon i 19-årsalderen. Siden har 36-åringen hatt opptil 70 operasjoner, og blir ofte kalt for «The Human Ken Doll» og «face of plastic surgery».

OPERASJONER: Rodrigo Alves skal ha brukt over fem millioner kroner på plastiske operasjoner gjennom årene. Foto: NTB Scanpix
OPERASJONER: Rodrigo Alves skal ha brukt over fem millioner kroner på plastiske operasjoner gjennom årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg løy til meg selv

Nå innrømmer den kjente tv-personligheten at de mange titalls operasjonene ikke har hjulpet noe på hvordan han egentlig føler seg.

I et intervju med Mirror kommer nemlig Alves ut som transseksuell, og ønsker fra nå av å gå under navnet Roddy - og bli omtalt som «hun» og «henne». I intervjuet stilte hun i kjole, langt hår og høye hæler.

KVINNE: Rodriges har også latt seg intervjue i talkshowet «This Morning», der hun stilte i et rødt skinnskjørt, høye hæler og langt, blondt hår. Foto: NTB Scanpix
KVINNE: Rodriges har også latt seg intervjue i talkshowet «This Morning», der hun stilte i et rødt skinnskjørt, høye hæler og langt, blondt hår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er kjent som Ken, men har alltid følt meg som Barbie, forteller hun til den britiske tabloidavisen.

Roddy, som hun vil bli kalt, går i tillegg på hormonsprøyter, bruker hår-extentions, falske øyevipper og BH for å vise frem sitt sanne jeg.

VENTER I SPENNING: Emma Ellingsen fylte nylig 18 år, og er klar for operasjon. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- I mange år har jeg forsøkt å leve livet mitt som mann. Jeg opererte inn falske magemuskler, hadde falske muskler i armene, men jeg løy til meg selv, sier hun til Mirror.

- Jeg føler meg endelig som den «ekte meg». Glamorøs, vakker og feminin, legger 36-åringen også til.

På Instagram har Alves nå slettet alt av bilder fra da hun var kjent som «Ken». På profilen, hvor 36-åringen har over 890 000 følgere, finnes det nå bare bilder av henne som kvinne.

Tøff oppvekst

Alves har uttalt seg om sitt eget liv flere ganger i utenlandsk presse, blant annet om oppveksten - som skal ha vært alt annet enn knirkefri.

Hun ble mobbet på skolen fordi hun var feminin, og var alltid sammen jentene fremfor guttene.

- Jeg ble fysisk misbrukt, jeg ble presset med ansiktet først ned i toalettet, og dyttet ned trappene.

Alved hevder videre at hun ble seksuelt misbrukt av to elever på skolen. Hun var feminin og svak, og kunne derfor ikke forsvare seg selv, forteller hun i det nye intervjuet.

Hun mener likevel at mobbingen fikk henne til å ville gjøre suksess i livet. Som 20-åring flyttet hun fra hjemlandet Brasil til Storbritannia, og studerte PR på universitetet.

Hennes ønske om aksept som kvinne begynte allerede da hun var liten gutt. Hun prøvde flere av morens plagg, og forteller at hun til og med hadde bryster som barn - fordi hun produserte mer østrogen.

Fullfører til neste år

Den kjente tv-profilen må gjennom flere inngrep før hun blir kvinne.

Hun skal blant annet få brystimplantater, i tillegg til en kjønnskorrigerende operasjon.

- Jeg vil få muligheten til å vise kløft og se sexy ut, jeg er spent, sier hun.

LEVD I LØGN: Rodrigo Alves har ikke alltid sett ut som i dag. Foto: NTB Scanpix.
LEVD I LØGN: Rodrigo Alves har ikke alltid sett ut som i dag. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Etter at hun har gått gjennom den kjønnskorrigerende operasjonen, skal hun gjennomføre en til, der de skal omforme pannen, gi henne et øyeløft, leppeløft samt ansiktsløft.

- Jeg er en kvinne, og har alltid hatt en feminin hjerne. Nå passer kroppen til meg, sier 36-åringen.

LES OGSÅ: Svarer på ryktene om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer