Justin Bieber og Hailey Baldwin

Har allerede valgt seg brudepiker

- Tro du meg, det blir kult!

NYFORLOVEDE: Justin Bieber gikk ned på ett kne på Bahamas for drøye to uker siden, da han skulle fri til sitt livs store kjærlighet. Planleggingen av bryllupet er angivelig allerede i full sving. Foto: NTB scanpix
NYFORLOVEDE: Justin Bieber gikk ned på ett kne på Bahamas for drøye to uker siden, da han skulle fri til sitt livs store kjærlighet. Planleggingen av bryllupet er angivelig allerede i full sving. Foto: NTB scanpix Vis mer

I starten av juli meldte flere internasjonale medier at artist Justin Bieber (24) og modell Hailey Baldwin (21) hadde forlovet seg. Bare noen dager etter sjokknyheten, bekreftet «Sorry»-sangeren hendelsen i en lengre tekst på Instagram.

«Hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyhetene sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Så forpliktet til å tilbringe livet mitt til å bli kjent med hver eneste del av å elske deg», skrev han.

Sangstjernen røper at han fridde til 21-åringen lørdag 7. juli, og det kan virke som om de allerede er i full gang med å planlegge bryllupet.

Kim Basinger (64), som var gift med Haileys onkel Alec Baldwin (60), kan røpe overfor amerikansk presse at den 21 år gamle kjendisdatteren faktisk allerede har valgt ut hvem som skal være brudepiker i bryllupet.

- Blir kult

Det er Us Magazine som først omtaler saken. Selv om duoen har vært forlovet i under en måned, virker det som om de stålsetter seg på å få et bryllup raskt på tapetet.

- Det kommer til å bli gøy. Haileys søster Alaia (25) og kusine Ireland (22) skal være en del av bryllupet. Så tro du meg, det blir kult! Jeg synes det er søtt, veldig søtt faktisk, forteller Basinger åpent til magasinet.

BRUDEBUKETT: Alaia og Ireland (begge t.v) blir angivelig brudepikene til Hailey i det kommende bryllupet. Her poserer de på rød løper sammen i New York i 2015. Mon tro om vi ikke får se et lignende syn i ikke altfor fjern framtid. Foto: NTB scanpix
BRUDEBUKETT: Alaia og Ireland (begge t.v) blir angivelig brudepikene til Hailey i det kommende bryllupet. Her poserer de på rød løper sammen i New York i 2015. Mon tro om vi ikke får se et lignende syn i ikke altfor fjern framtid. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den 64 år gamle Oscar-vinneren, kjent fra store produksjoner som «Batman», «8 Mile» og «9 1/2 Weeks», letter også på sløret om hva hun synes om niesens utvalgte partner.

- Jeg er så ekstremt glad på Haileys vegne. Dette er en flott ting. Justin er en kul type. Jeg kjenner ham egentlig ikke i det hele tatt, men det gjør Ireland, vet du? Jeg synes han har kommet seg gjennom mye. Han er en virkelig fet fyr. Jeg ber for dem. Jeg håper de har det fint, jeg håper de er lykkelige - dette er vilt! Det er helt vilt, sier den ekstremt energiske, inngifte tanten til magasinet.

SUPERPAR: Kim Basinger var gift ved Alec Baldwin fra 1993 til 2002. Her er de fotografert sammen i 1998. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Kim Basinger var gift ved Alec Baldwin fra 1993 til 2002. Her er de fotografert sammen i 1998. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ireland Baldwin er Kim Basingers eneste barn. Skuespilleren giftet seg med Alec Baldwin i 1993, men de valgte å gå hver til sitt i 2002. Hailey er på sin side datter av Stephen Baldwin, som er den yngste i den berømte søskenflokken.

Dersom det stemmer at de allerede planlegger bryllupet, kan det raskt bety at Hailey får navnet Hailey Bieber, eller at Justin blir Justin Baldwin. Det kan også hende begge tar hverandres navn, og vi snart får møte Mr. & Mrs. Baldwin Bieber.

Vi får derimot utvilsomt se noen bilder fra bryllupet med det første. Kilder har tidligere fortalt til Us Magazine at de planlegger å ha et lite, intimt bryllup med få gjester.

- Det er sykt hvor fort dette har gått, men når man vet, så vet man. De gleder seg skikkelig. Han er så forelsket i henne og de har alltid hatt god kontakt. De har vært forelsket i hverandre lenge, hevdet en kilde.

Koste seg i bølgene

I dagene etter frieriet feiret turtelduene forlovelsen på den eksotiske øya Bahamas.

Her ble de blant annet observert på båttur, og duoen virket begge å være i strålende humør da de forlot båten etter en deilig dag på sjøen.

Begge to var avslappet kledd. Hailey viste frem sin veldreide kropp med en kort singlet og sine lange modellbein i en avklippet jeansshorts. Bieber hadde også shorts og en stripete T-skjorte, samt et skjerf knyttet rundt hodet.

SOL OG SOMMER: Her nyter duoen sine første dager som nyforlovede. Foto: NTB Scanpix
SOL OG SOMMER: Her nyter duoen sine første dager som nyforlovede. Foto: NTB Scanpix Vis mer
LYKKELIGE: Justin og Hailey smilte fra øre til øre på Bahamas. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Justin og Hailey smilte fra øre til øre på Bahamas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om forlovelsen kanskje kom som en overraskelse på mange, ettersom Bieber og Baldwin nylig fant tilbake til hverandre, så skal det hele være nøye planlagt fra popstjernens side.

Det avslørte Jack Solow, eieren av den eksklusive designbutikken Solow & Co. i New York, til TMZ.

- Han forteller oss at han opprinnelig møtte Justin Bieber gjennom manageren hans, Scooter Braun, som er en nær familievenn. Og for noen uker siden kontaktet Bieber ham igjen angående å kjøpe en ring, skriver nettstedet.

«Boyfriend»-stjernen skal ha valgt en stor ovalformet diamant på mellom seks og ti karat. Ringen ble levert til artistens hotellrom i New York personlig av Jack Solow like før Justin og Hailey reiste til Bahamas.

BLING BLING: Her er Haileys forlovelsesring. Den skal ha kostet rundt fire millioner kroner. Foto: NTB Scanpix
BLING BLING: Her er Haileys forlovelsesring. Den skal ha kostet rundt fire millioner kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre skrev TMZ at forlovelsesringen kostet rundt en halv million dollar, noe som tilsvarer like over fire millioner kroner.

Bieber skal også ha kontaktet Haileys far, Hollywood-stjernen Stephen Baldwin (52), for å be om datterens hånd før han gikk ned på kne.

Kjoleklar

Selv om det er knappe to uker siden forlovelsen ble kjent, skal ikke superparet ligge på latsiden når det gjelder forberedelser til den store dagen.

- Begge familiene deres vil være veldig involverte i prosessen, og de ønsker ikke å lage en stor deal ut av feiringen. Det kommer ikke til å bli et gigantisk bryllup av noe slag, fortsatte kilden.

Dette bekreftet også en annen venn av popstjernen til People:

- Slik de ser det nå, så ønsker de seg en liten vielse med familiene sine. De planlegger ikke et stort kjendisbryllup. De gifter seg av kjærlighet og ønsker ikke å ha et flashy bryllup.

Baldwin skal også ha klare meninger om hvordan kjolen skal være.

- Hun har begynt å uttrykke sine ideer og visjoner for hvordan brudekjolen skal se ut med stylist-teamet sitt, delte vennen videre.

LES OGSÅ: Rammet av mystisk ulykke