Anne Rimmen:

Har allerede skaffet barnevakt til OL

- Stikkordet er besteforeldre.

OL-KLAR: Anne Rimmen er snart å se som programleder under OL. Med et barn på et og et halvt år er allerede barnevakten fikset. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OL-KLAR: Anne Rimmen er snart å se som programleder under OL. Med et barn på et og et halvt år er allerede barnevakten fikset. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det var i 2016 det profilerte paret Anne Rimmen (36) og Ailo Gaup (38) avslørte at de skulle bli foreldre, og i juli samme år kunne de ønske lille Ebbe velkommen til verden.

Til tross for både jobb og småbarnsliv klarer Anne og Ailo likevel ta seg tid til hverandre.

Fredag kveld, under premieren av Else Kåss Furuseth (37) sitt nye show «Gratulerer», møtte nemlig Se og Hør det blide paret.

Om få uker er det klart for OL hvor blant andre Anne Rimmen blir å se på skjermen som programleder. At det blir hektisk er det ingen tvil om, men da er det godt å få noen hjelpende hender.

- Stikkordet er jo besteforeldre. Det kommer minst en i hvert fall. Men det er jo ikke snakk om verdens lengste periode, så det går nok fint. Han er jo i barnehagen på dagen også, forteller den blide programlederen.

Begynt å snakke

Det er ingen tvil om at duoen koser seg i småbarnstilværelsen, og til Se og Hør kan Anne avsløre at den et og et halvt år gamle sønnen allerede har begynt å snakke.

- Han snakker masse. Men det er klart, når jeg sier at han snakket masse så kan det nok hende at du sikkert ikke hadde skjønt alt han sier. Men vi skjønner det meste, forteller hun.

Saken fortsetter under:

STRÅLTE: Anne Rimmen og Ailo Gaup strålte under premieren av Else Kåss Furuseth sitt nye show «Gratulerer» på Nationaltheatret fredag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.
STRÅLTE: Anne Rimmen og Ailo Gaup strålte under premieren av Else Kåss Furuseth sitt nye show «Gratulerer» på Nationaltheatret fredag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør. Vis mer

Ailo sier seg enig, men når det kommer til hva det første ordet til lille Ebbe var, blir det noe uenighet.

- Det husker jeg ikke helt, sikkert pappa, sier Ailo.

- Det var mamma faktisk. Skal jeg være helt ærlig så er jeg sikker på at det var mamma, retter Anne.

Utelukker ikke flere barn

Det er tydelig at det blide paret er svært stolte når de snakker om lille Ebbe. På spørsmålet om duoen ønsker seg flere barn, kan de ikke utelukke ønske.

- Det er i hvert fall ikke noe på gang nå, men vi får se, smiler Anne.

Det var på Instagram Ailo delte den gledelige nyheten om at paret hadde fått sitt første barn sammen.

- Bare gleder så langt. Ebbe kom til verden idet mora kom inn døra på sykehuset lørdag kveld. Gikk like fort hjem i dag. Har aldri kjørt mer forsiktig, skrev den tidligere motocross-proffen sammen med følgende hashtags: #besafe #ungemødre #stolteforeldre.

Saken fortsetter under:

I midten av mai ledet en høygravid Anne Rimmen NRKs 17. mai-sending sammen med stesøsteren Marte Stokstad (39). Nadia Hasnaoui (54) og Pål Plassen (37) var også med på laget.

Møttes på jobb

Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært et par siden 2008, og i 2011 røpet programlederen at hun falt for den meritterte freestyle motocrosskjøreren etter å ha møtt ham flere ganger ute på jobb:

- Jeg var veldig ærlig med sjefen min med én gang, og sendte mail om at jeg var forelsket i en idrettsutøver. «Jeg vet det ikke passer seg, men sånn er det», sa Anne til Det Nye den gang.

NRK-profilen har imidlertid understreket at hun ikke sjekket opp kjæresten i arbeidstiden.

- Jeg sjekket han ikke opp på jobben, og det vet også sjefen min. Han ble informert med en gang det oppsto varme følelser mellom oss, presiserte Anne overfor [mag] i 2008.

FRYKTET NAKKEBRUDD: Anne Rimmen forteller om ektemannen Ailo Gaups nylige ulykke hvor han skadet nakken. Video: God Kveld Norge. Vis mer

LES OGSÅ: Kendall Jenner er livredd for å få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer