Ine Jansen og Linn Skåber er venninner og kolleger:

- Har aldri ventet på «den store kjærligheten»

Det slår gnister når de to venninnene står på scenen sammen.

TRIVES SAMMEN: Ine Jansen og Linn Skåber har funnet sammen på scenen i et vittig og tankevekkende stykke. - Vi venter på livet mens vi lever. Men det er jo litt trøst i det òg, for livet er jo så fint. Det er et fint venterom! smiler de to. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TRIVES SAMMEN: Ine Jansen og Linn Skåber har funnet sammen på scenen i et vittig og tankevekkende stykke. - Vi venter på livet mens vi lever. Men det er jo litt trøst i det òg, for livet er jo så fint. Det er et fint venterom! smiler de to. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De har vært venninner halve livet og vel så dét. Nå har Linn Skåber (51) og Ine Jansen (48) inntatt scenen sammen for første gang.

- Jeg har alltid drømt om å få spille med Ine, sier Linn.

Drømmen hennes var også å få spille det ikoniske stykket «Mens vi venter på Godot» av Samuel Beckett. Men forfatteren hadde skrevet i testamentet at ingen kvinner skulle få spille rollene!

Da skrev Linn like godt sin egen «eksistensielle komedie», «Mens vi venter på no' godt», der hun og Ine briljerer.

Venter

- Det handler om hvordan vi mennesker går og venter på noe hele tiden, venter på det «meningsfulle» … og samtidig vil slippe å tenke på døden. Det er som om vi venter på livet mens vi lever, forteller de to skuespillerne.

- Hva med dere selv, venter dere på «den store kjærligheten», kanskje?

Ine vil ikke uttale seg om eventuelle kjærestedrømmer, og sier bestemt: «Det får du svare på, Linn!»

- Sannheten er at jeg aldri har ventet på «den store kjærligheten», fordi for meg er det selve livet som er verdens beste bløtkake! Den er så stor og god, med sukkerbrød og krem! Kjærligheten – hvis den kommer – er et bær. Da blir det enda bedre, men den er ikke nødvendig, sier Linn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer