BLIR MORMOR: Og akkurat det passer Dorthe Skappel bra. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
BLIR MORMOR: Og akkurat det passer Dorthe Skappel bra. Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

- Har aldri vært spesielt opptatt av barn

Nå venter en tilværelse som mormor for TV-kjendisen.

SEHER.NO: I januar venter Dorthe Skappels (46) datter, Maria Skappel, sitt første barn med kjæresten Andreas. At Maria blir mor som 23-åring, synes hun passer bra.

- Å vente til jeg er over 30 hadde ikke vært aktuelt for meg. Jeg har selv hatt det fint med en ung mor, og ville ikke være for gammel, sier hun til VG Helg.

Dorthe var selv 23 da hun fikk Maria. Og da Maria ringte hjem for å fortelle nyheten om at hun skulle bli mamma, var det litt av en respons i den andre enden av røret.

- Mamma skrek i telefonen, til pappa: "Joooon! Vi skal bli besteforeldre!" Det var veldig hyggelig, for man er jo uansett litt spent på reaksjonen når man er såpass ung.

Nå venter en tilværelse som mormor for TV-kjendisen Dorthe. Hun har flere venninner som for tiden er småbarnsforeldre, men hun sier selv at det ikke ville passet henne nå.

- Det passer meg bedre å være mormor enn småbarnsmor nå. Jeg har aldri vært spesielt opptatt av barn. Noen liker jeg, noen liker jeg ikke, akkurat som med voksne. Jeg ser alle som enkeltindivider uansett alder, sier hun til VG Helg.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Jeg skulle aldri bli kunstner