Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

- Har aldri vært så sårbare

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud ble i fjor høst mødre til en liten gutt. Veien dit var imidlertid svært krevende.

TØFT: «Farmen»-paret Lene og Tonje har laget minidokumentaren «På innsiden» i samarbeid med Medicus. Der viser de fram sine erfaringer med assistert befruktning og veien mot å bli mødre for sønnen Max. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april i fjor ble det kjent at «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (32) og Lene Sleperud (32) ventet barn. Høsten i fjor kunne de endelig dele nyheten om at de var blitt mødre for første gang.

Paret bestemte seg tidlig for å gå for IVF-behandling, og trodde veien fram til de så to streker på graviditetstesten skulle bli kjapp og enkel. De fant imidlertid ut at det skulle bli en lengre prosess enn først antatt.

Det omverdenen imidlertid ikke visste var at hele prosessen ble dokumentert, og i dag lanseres minidokumentaren «På innsiden». Filmen er resultatet av et samarbeid mellom paret og fertilitetsklinikken Medicus. I filmen kan man følge paret på veien mot sitt første barn - en vei som skulle vise seg å være både lang og vanskelig.

Øverst i saken kan du se klipp fra dokumentaren.

- Fra himmel til helvete

- Vi har ikke sett den endelige versjonen ennå, så vi er veldig spente på hvordan det blir. Vi føler jo at vi virkelig har delt sjelen vår i den prosessen. Vi har delt de absolutt tøffeste øyeblikkene, og det er noe sårt ved å dele det og vite at andre skal se på det etterpå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer