- Har aldri vært så lykkelig

John Arne Riise fridde til kjæresten Louise Angelica Markussen på julaften, og nå planlegger paret bryllup.

LYKKELIGE: Under ett år etter at de ble kjent fridde John Arne Riise til sin ti år yngre modellkjæreste Louise Angelica Markussen.  Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
LYKKELIGE: Under ett år etter at de ble kjent fridde John Arne Riise til sin ti år yngre modellkjæreste Louise Angelica Markussen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For fotballproffen John Arne Riise (32) ble julen 2012 ekstra spesiell. På selveste julaften gikk han ned på kne, og fridde til sin 10 år yngre kjæreste Louise Angelica Markussen (22).

1.juledag forandret begge forholdsstatusen sin på det sosiale nettstedet Facebook til «forlovet». 

Kilder nær fotballspilleren forteller at han aldri har vært så lykkelig som nå. Selv sier han at frieriet var helt uforglemmelig. 

- Det var et fantastisk øyeblikk som jeg aldri vil glemme. Louises familie var sammen med oss i London under middagen, og etterpå overrasket vi familien min hjemme i Norge med videosamtale. Det var jubel i stua også der, sier Riise. 

Riise ble kjent med fotomodellen og make-up-artisten ved påsketider i år, og etter at de to ble kjærester har paret vært uadskillelige.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV 

32-åringen spiller for tiden på det engelske fotballaget Fulham, samtidig som han har tidenes rekord i antall spilte landskamper for Norge.

Fotballproffen og forloveden kjøpte i høst hus i et eksklusivt område i London.

Her kan du se andre kjendispar som fant lykken i 2012. 

John Arne har vært gift to ganger tidligere - første gang med Guri Havnevik, som han har datteren Ariana (11) sammen med, og sist Maria Elvegård (32) som han har Emma (3) og Patrick (1) med.

Les Se og Hør på fredag og se bilde av den flotte forlovelsesringen.  
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer