- Har aldri vært redd for ryktet mitt

Håvard Lilleheie håper han slipper å angre seg denne gangen også... Se video!

FØLGER LYSTEN: - Jeg har alltid fulgt lysten, det gjorde jeg nå også, og det håper jeg ikke jeg kommer til å angre på, sier Håvard Lilleheie til Seher.no. Foto: Stella Pictures
FØLGER LYSTEN: - Jeg har alltid fulgt lysten, det gjorde jeg nå også, og det håper jeg ikke jeg kommer til å angre på, sier Håvard Lilleheie til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med Håvard Lilleheie og Elena Bokoreva Wiulsrud nederst i saken!

SEHER.NO: Til vanlig er TV 2-stjernen Håvard Lilleheie (37) «machomann» i TV 2 Zebra-programmet «Manshow». Nå er det derimot «Skal vi danse» som gjelder for den sprudlende moromannen. Men i lørdagens premiere kunne 37-åringen ha gjort det bedre, mener han selv.

- For å være helt ærlig synes jeg det bare gikk greit. Jeg klarte liksom ikke å være alt det jeg kunne. Det som skjedde var at jeg følte at jeg danset bedre på generalprøven, men jeg fikk litt refs for at jeg ikke smilte nok og sånn. Derfor la jeg inn smilet, og det ble liksom et element for mye - slik at det andre ble litt skadelidende. Det angrer jeg litt på nå, sier Lilleheie til Seher.no.

Sammen med vakre Elena Bokoreva Wiulsrud, som vant «Skal vi danse» sammen med Carsten Skjelbreid i 2009, ble Lilleheie belønnet med 23 poeng av dommerne i lørdagens sending. Det var en helt ok poengsum sammelignet med de andre deltagerne.

Einar Gelius og Olga Divakova ligger sist med sine 12 poeng før det neste programmet kommende lørdag - der førstemann ryker ut.

- Elena har mye mer tro på meg i latin, hun mener at jeg er en mer latin-type. Hehe, for tre uker siden ante jeg ikke at noen kunne kalle meg en latin-type. Det i seg selv er både rart og fint, smiler Lilleheie.

- Er Håvard en macho-kar på trening, Elena?

- Han er en veldig snill og hyggelig type, og det er veldig bra, sier den flotte danseren, før Lilleheie raskt tar ordet igjen.

- Det går over macho...

- Er du macho?

- Jeg ser på meg selv som en mann, men jeg ser ikke på meg selv som en sånn macho-tøffing. Jeg er jo en familiemann, så det er vel det jeg ser på meg selv som, forteller TV 2-kjendisen, som ikke er redd for hva folk vil si til at han svinger seg på parketten i  «Skal vi danse».

- Jeg har aldri vært så veldig redd for ryktet mitt. Da hadde jeg nok valgt en litt annen retning på karrieren min - til helt andre tidspunkter. Jeg har alltid fulgt lysten, det gjorde jeg nå også, og det håper jeg ikke jeg kommer til å angre på. Jeg tror det kommer til å bli fint, jeg, sier han til Seher.no.

«Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Nei, jeg har ikke kjæreste

Se video med Håvard Lilleheie og Elena Bokoreva Wiulsrud her:[obj:media:8939]