- Har aldri vært en bake-dame

Line Verndal baker mer enn før etter andre sesong av «Hele Norge baker».

SEOGHØR.NO: I en sølvfarget prinsessekjole fra det norske merket TSH strålte Line Verndal (42) på den røde løperen da TV-prisen Gullruten ble delt ut i Bergen fredag kveld.

Det ble ingen pris til «Hele Norge baker», men store deler av Norge har blitt bitt av bakebasillen etter at programmet avsluttet sin andre sesong. Selv har Verndal latt seg inspirere av de flinke amatørbakerne og disker gjerne opp når datteren må ha med kake på skolen. 

BAKER FOR DATTEREN: Line Verndal melder seg gjerne til å bake når datteren Helle (8) må ha med kake på skolen.
BAKER FOR DATTEREN: Line Verndal melder seg gjerne til å bake når datteren Helle (8) må ha med kake på skolen. Vis mer

- Jeg har egentlig aldri vært en bake-dame, men så fikk jeg endelig en ordentlig kjøkkenmaskin. På skolen på 17. mai skal de ha kake, så melder jeg meg. Jeg er ikke så avansert, men jeg baker mer enn jeg gjorde før.

Fra «Himmelblå-Marit» til «bakdedame»

I 2008 ble Line landskjent for sin rolle i NRK-serien «Himmelblå» - og har tidligere fortalt til Seoghør.no at hennes nye jobb som programleder har ført til uventete reaksjoner fra folk på gaten.

- En kveld for ikke lenge siden møtte jeg en gjeng med gutter som sa «der er hun bakedama!». Da tenkte jeg «er jeg blitt det? Fra «Himmelblå-Marit» til «bakdedame»? Det er en underlig tittel. Men jeg er jo veldig stolt av programmet. Sånne merkelapper får du bare. Så jeg får bare godta det.

ØKT KJØKKENGLEDE: Line har ledet to sesonger av «Hele Norge baker» på TV3 og har selv latt seg inspirere av de flinke deltagerne. Her sammen med Øyvind Lofthus og Pascal Dupuy.
ØKT KJØKKENGLEDE: Line har ledet to sesonger av «Hele Norge baker» på TV3 og har selv latt seg inspirere av de flinke deltagerne. Her sammen med Øyvind Lofthus og Pascal Dupuy. Vis mer

Kaker legger seg som kjent gjerne rundt midjen, men Verndal merker ingen kroppslig forandring etter økt bakeglede. 

- Man må ikke spise så mye av det man lager. Alt med måte, så går det bra.

- Stor fallhøyde

Ettbarnsmoren så uansett fantastisk ut da hun viste seg på den røde løperen under Gullruten. Mange mente Line var blant kveldens best kledde og selv hadde hun bestemt seg for kle seg i akkurat det hun ville - for en gangs skyld. 

Les mer om kjolene og se video fra den røde løperen her.

- Det er så ulikt meg å pynte meg veldig for egentlig er jeg hun som tar på seg den sorte lille kjolen. Hvis du pynter deg er fallhøyden så stor. Men søren heller, det er Gullruten en gang i året. Jeg blåser i hva alle sier, jeg synes den er superfin og da går jeg med den, så får folk si hva de vil, sa hun til Seoghør.no.

Line ble belønnet med en femmer på terningen av motepoliti Jan Thomas. I tirsdagens Se og Hør kan du lese hva han mente om kjolen og se alle terningkastene fra Gullruten.

VAKKER: Line Verndal strålte på Gullruten i en paljettkjole fra TSH.  Foto: Fameflynet Norway
VAKKER: Line Verndal strålte på Gullruten i en paljettkjole fra TSH. Foto: Fameflynet Norway Vis mer

Her ser du Seoghør.nos live-dekning fra den røde løperen:

 
Disse vant Gullruten:
 

LES OGSÅ: - Det er sykt at vi kom i samme kjole!