Har aldri vært bestevenner

Ny bok avslører detaljer rundt forholdet mellom Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt.

IKKE BESTEVENNER: Aamodt og Kjus har alltid vært gode venner, men har bestevenner på hver sin kant. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
IKKE BESTEVENNER: Aamodt og Kjus har alltid vært gode venner, men har bestevenner på hver sin kant. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De tidligere alpinistene og nåværende TV-kollegene Lasse Kjus (41) og Kjetil André Aamodt (41), blir ofte sett på som et «Dream Team».

Men i boken «Aamodt og Kjus, 35 år som konkurrenter og brødre», kommer det fram detaljer rundt forholdet dem i mellom. Det er kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen, som har skrevet boken, der det blant annet avsløres at Kjus og Aamodt aldri har vært bestevenner.

«Kjetil og Lasse ble aldri bestevenner privat i løpet av alle årene på lag sammen. De kunne tilby hverandre en arm å sove på, de støttet hverandre, inspirerte hverandre, terget hverandre, ble bedre av hverandre, respekterte hverandre og likte hverandre. Men de ble aldri bestevenner. Kjetils bestevenn har alltid vært Erik. Lasses bestevenn heter Sølve», står det i boken ifølge VG.

Det hele bekreftes av Kjus.

- Kjetil og jeg er veldig gode venner og jobber godt sammen. Men vi har bestevenner på hver vår kan, sier han til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjus napper BH-en av ni kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer