Kim Kardashian:

- Har aldri tatt fillers

Åpner opp i nytt intervju.

NEKTER: Kim Kardashian er ikke fremmed for å bry seg om utseende, men nå nekter hun for å ha gjort ett spesielt inngrep. Foto: J Mayer / Shutterstock Editorial / NTB
NEKTER: Kim Kardashian er ikke fremmed for å bry seg om utseende, men nå nekter hun for å ha gjort ett spesielt inngrep. Foto: J Mayer / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Kim Kardashian (41) har blitt en av verdens største stjerner i Hollywood. Etter å ha briljert i realityverdenen med sin berømte familie var hun plutselig på «alles» lepper.

Suksessen har riktignok også ført til endeløse spekulasjoner på om Kardashian faktisk har begått diverse skjønnhetsinngrep eller ikke. Opp gjennom årene har nemlig flere fans bitt seg merke i at hun ved flere anledninger har sett annerledes ut.

Nå svarer realitystjernen på spekulasjonene en gang for alle.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

Nekter for inngrep

I et nytt intervju med motemagasinet Allure avslører 41-åringen hvilke skjønnhetsinngrep hun har tydd til, men også hva hun har styrt unna.

Av magasinet får hun blant annet spørsmål om hva hun har i ansiktet.

- Litt Botox, men jeg har tatt det med ro, faktisk, innrømmer Kardashian, mens hun peker på området mellom øyenbrynene.

Realitystjernen legger til at hun aldri har benyttet seg av fillers, og nekter for at hun noen gang har fylt leppene og kinnene.

- Ingen fillers. Aldri fylt noen av dem, understreker firebarnsmoren, samtidig som hun avkrefter at hun har prøvd vippe extensions .

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Det er ikke lett

Kardashian er imidlertid ikke fremmed for å bry seg hakket mer enn gjennomsnittet om hvordan hun ser ut.

Under intervjuet innrømmer hun nettopp det, men påpeker at det ikke er bare-bare når hun samtidig er mamma til sine fire barn North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3).

- Jeg bryr meg virkelig om å se bra ut. Jeg bryr meg sannsynligvis mer enn 90 prosent av alle på planeten vår. Det er ikke lett når du er mor og du er utslitt når dagen er over, eller du går på skolen og jeg er alle de ovennevnte, innrømmer Kardashian.

Videre avslører 41-åringen at det er først sent om kvelden at hun pleier å ta seg tid til sine faste skjønnhetsbehandlinger. Da pleier hun blant annet å gjøre laserbehandlinger.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

LES OGSÅ: Dette angrer Kardashian-familien mest på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer