Kim Kardashian:

- Har aldri tatt fillers

Åpner opp i nytt intervju.

NEKTER: Kim Kardashian er ikke fremmed for å bry seg om utseende, men nå nekter hun for å ha gjort ett spesielt inngrep. Foto: J Mayer / Shutterstock Editorial / NTB
NEKTER: Kim Kardashian er ikke fremmed for å bry seg om utseende, men nå nekter hun for å ha gjort ett spesielt inngrep. Foto: J Mayer / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Kim Kardashian (41) har blitt en av verdens største stjerner i Hollywood. Etter å ha briljert i realityverdenen med sin berømte familie var hun plutselig på «alles» lepper.

Suksessen har riktignok også ført til endeløse spekulasjoner på om Kardashian faktisk har begått diverse skjønnhetsinngrep eller ikke. Opp gjennom årene har nemlig flere fans bitt seg merke i at hun ved flere anledninger har sett annerledes ut.

Nå svarer realitystjernen på spekulasjonene en gang for alle.

Nekter for inngrep

I et nytt intervju med motemagasinet Allure avslører 41-åringen hvilke skjønnhetsinngrep hun har tydd til, men også hva hun har styrt unna.

Av magasinet får hun blant annet spørsmål om hva hun har i ansiktet.

- Litt Botox, men jeg har tatt det med ro, faktisk, innrømmer Kardashian, mens hun peker på området mellom øyenbrynene.

Realitystjernen legger til at hun aldri har benyttet seg av fillers, og nekter for at hun noen gang har fylt leppene og kinnene.

- Ingen fillers. Aldri fylt noen av dem, understreker firebarnsmoren, samtidig som hun avkrefter at hun har prøvd vippe extensions .

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer