- Har aldri satt på pappas CDer

Lillebjørn Nilsens musikk var ingen favoritt på artist-datterens platespiller.

MUSIKALSK FAR OG DATTER: Lillebjørn og Siri Nilsen er begge artister og spilte ukelele sammen på Senkveld i november. Foto: Fame Flynet
MUSIKALSK FAR OG DATTER: Lillebjørn og Siri Nilsen er begge artister og spilte ukelele sammen på Senkveld i november. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Siri Nilsen (27) følger i sine far Lillebjørn Nilsens fotspor som musiker. I august spiller hun på Øyafestivalen, og er aktuell med albumet «Alle Snakker Sant».

Men til tross for samme karrierevalg som pappa Lillebjørn (61), ville hun ikke høre hans musikk, da hun vokste opp.

- Jeg har så klart hørt sangene til faren min på konserter og sånn, men jeg har aldri satt på noen av hans CD-er selv. Det er ikke hans musikk jeg har hørt på pikerommet liksom, sier hun til gratisbladet Massiv.


Til tross for å ha vokst opp med den folkekjære visesanger-pappaens musikk, har hun vært bevisst på stå på egne bein som artist.

Siri har aldri vært med han på innspilling i studio, og har valgt en annen musikalsk stil enn faren.

- Jeg har et eget publikum som hører på musikken min for det den er. Ikke fordi de vil høre faren min. Jeg har ikke fått noe hjelp fra foreldrene mine karrieremessig. Men det har nok vært lettere å få oppmerksomhet i pressen som debutant, når man har en kjent far, sier hun til Massiv.

Siri Nilsen har vært forlovet med Anders Bye siden 2010. Komikeren sa til Se og Hør i fjor, at paret prøver å sette Guinness-rekord for verdens lengste frieri.

Tidligere denne måneden ble paret foreldre for første gang, da Siri fødte en datter.

- Jeg tipper at jeg får mindre tid til å skrive, men kanskje enda mer enn å skrive om, sier Siri, som ikke utelukker at hun kan ta mammapermisjon fra artistlivet, til Massiv.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lillebjørn Nilsen: - Jeg ble helt rørt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer