- Har aldri sagt at jeg ikke vil ha barn

Cameron Diaz hinter om å stifte familie.

<strong>ÅPEN FOR BARN:</strong> Cameron Diaz sier i et intervju med magasinet InStyle at hun aldri har sagt at hun ikke vil ha barn. Foto: Stella Pictures
ÅPEN FOR BARN: Cameron Diaz sier i et intervju med magasinet InStyle at hun aldri har sagt at hun ikke vil ha barn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun blir mor for første gang i den kommende filmen «What To Expect When You're Expecting», og nå virker det som om Hollywood-stjernen Cameron Diaz (39) kan være klar for barn også i det virkelige liv.

Den single 39-åringen hinter om at det å stifte en familie kan stå på trappene, selv om hennes suksessfulle karriere i filmindustrien har hindret henne i å få barn så langt.

- Samfunnet legger definitivt et press på kvinner for å få dem til å tenke at livene deres er nødt til å gå i en bestemt retning, sier Diaz i et intervju med magasinet InStyle, og legger til at det ikke er slik at hun aldri vil bli mamma.

- Jeg har aldri sagt at jeg ikke vil ha barn. Jeg har bare ikke fått barn ennå. Jeg vet ikke hva som vil skje i livet mitt, sier filmstjernen til magasinet.

Cameron Diaz har i løpet av sitt liv vært i forhold med noen av de største navnene i underholdningsbransjen, blant andre skuespillerne Matt Dillon og Jared Leto, artist Justin Timberlake og New York Yankees-stjernen Alex Rodriguez.

Diaz innrømmer at hun selv er overrasket over at hun har falt for så ulike menn.

- Jeg hadde aldri kunnet gjette at jeg kom til å ende opp med å date de mennene jeg har datet - aldri, sier Diaz til InStyle.

Selv om filmstjernen har vært i mange forhold som ikke fungerte, forteller hun at hun ikke har sluttet å tro på kjærligheten.

- Jeg vil heller at hjertet mitt knuses tusen ganger enn å aldri elske i det hele tatt. Jeg har så mye kjærlighet å gi, jeg er ikke tom for det. Jeg er full av kjærlighet, sier Cameron Diaz til magasinet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har hun operert brystene?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer