Kristin Gjelsvik etter bruddet:

- Har aldri opplevd maken

Influenseren takker for støtten etter bruddet med forloveden, Dennis Poppe Thorsen.

BRUDD: Forrige uke ble det kjent at Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik har gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Forrige uke ble det kjent at Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik har gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen kom nyheten om at influenserparet Kristin Gjelsvik (35) og Dennis Poppe Thorsen (30) har gjort det slutt etter nærmere ti år som kjærester.

Nyheten delte Gjelsvik i et ærlig innlegg på Instagram.

«10 år! Hit men ikke lenger. De siste 7 månedene har vært tøffe, og jeg har stått i den heftigste livskrisen noensinne. Det har vært mye frem og tilbake, og vi har virkelig prøvd å få det til å fungere», sto det blant annet.

I kommentarfeltet har en rekke følgere sendt hjerter og varme tanker til Gjelsvik.

Nå tar 35-åringen til plattformen igjen og oppdaterer sine over 200 000 følgere etter bruddnyheten.

FLYTTER: Her skulle Kristin Gjelsvik straks flytte til Stavanger med familien. Reporter: Kine Falch. Video: Dennis Appelong Hagbru. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Gjelsvik er for tiden i Spania med familien og i innlegget deler hun flere bilder fra turen og skriver:

«I dag har vært en bedre dag. Takket være gode venner som er her i Spania samtidig som oss, min kjære familie, min elskede sønn, og ikke minst - alle meldingene og kommentarene fra dere. Jeg kan ikke få takket dere nok for massiv støtte i en merkelig tid! Takk for at dere er verdens beste gjeng!»

Videre legger hun til at hun ikke har rukket å gå gjennom alle meldingene som har havnet i innboksen de siste dagene.

«Fy søren så mye kjærlighet … Har aldri opplevd maken. Takk for DERE!»

TÅRER: Kristin Gjelsvik begynte å gråte når hun snakket om dette. Kan sees på discovery+ og på TVNorge 20.30 Video: Discovery+ Vis mer

- Ikke vits å spørre

Thorsen har også tatt til Instagram i anledning den triste bruddnyheten. Først delte han et bilde av sin tidligere kjæreste og deres felles sønn som baby, og la ved et knust og et helt hjerte.

I går delte han imidlertid et nytt innlegg.

«Om du stikker innom Show Bar Stavanger denne uken så er det ikke vits å spørre hvordan jeg har det. For jeg kommer til å smile og si det går greit. Men det vet vi alle er løgn. Kom innom uansett, så kan vi heller skravle om noe hyggelig.»

I april kunne Thorsen avsløre at han skulle åpne og drive baren Show Bar i hjertet av Stavanger.

Se og Hør har vært i kontakt med Gjelsvik som ikke har noen ytterligere kommentar til saken. Vi har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Thorsen.

Parterapi

I slutten av februar delte Gjelsvik nyheten om at hun og familien skulle flytte fra Østlandet - til fordel for Stavanger for å bygge drømmehuset. Nå blir det imidlertid ikke akkurat slik hun hadde sett for seg.

«Situasjonen er bedriten … Husdrømmen i Stavanger går i tusen knas, og det er helt klart vondt når livet tar en fullstendig annen vending enn det man hadde sett for seg», skrev Gjelsvik på Instagram søndag.

AKTUELT: Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe har snakket om å utvide familien på flere måter. Video: Rød Løper Vis mer

Det var tilbake i 2012 at Gjelsvik og Thorsen fant kjærligheten under innspillingen av realityprogrammet «Paradise Hotel».

Siden den gang har det skjedd mye for det tidligere paret som både rakk å forlove seg og bli foreldre sammen.

De to har ikke lagt skjul på at de valgte å gå til parterapi etter at sønnen kom til verden.

- Vi gikk fra å hele tiden ha «date nights» til å aldri ha det. Vi hadde en liten leilighet, og da gikk vi virkelig oppå hverandre. Det var bare kaos og rot, har Gjelsvik tidligere fortalt om parterapi-valget til Se og Hør.

LES OGSÅ: Prins Harry: - Et vondt år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer