Dina Lohan:

Har aldri møtt sin egen kjæreste

Har snakket sammen via telefon i fem år.

<strong>NY KJÆRESTE:</strong> Dina Lohan (56) innrømmer at hun er forelsket i en mann hun aldri har møtt, kun snakket sammen via telefon. Her med datteren Lindsay Lohan i 2006. Foto: AP/ NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Dina Lohan (56) innrømmer at hun er forelsket i en mann hun aldri har møtt, kun snakket sammen via telefon. Her med datteren Lindsay Lohan i 2006. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Lindsay Lohan (32) er kjent for å skape store overskrifter i media, noe hun har gjort i en årrekke. Nå er det derimot «Mean Girls»-skuespillerens mamma, Dina Lohan (56), sin tur.

Dina giftet seg med faren til Lindsay, Michael Lohan (58), i 1985 - før de separerte seg i 1988.

Paret fant deretter tilbake til hverandre igjen, men i 2005 skilte de seg for godt. Det tidligere ekteparet har barna Aliana (25), Cody (22) og Michael jr. (31) sammen, i tillegg til Lindsay.

<strong>MOR OG DATTER:</strong> Folk er godt kjent med overskrifter som gjelder Lindsay Lohan. Nå er det derimot mamma Dina som vekker mest oppsikt. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Folk er godt kjent med overskrifter som gjelder Lindsay Lohan. Nå er det derimot mamma Dina som vekker mest oppsikt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Aldri sett kjæresten

Etter bruddet med Michael Lohan skal Dina ha vært singel i flere år. Nå har det derimot kommet nye sivilstatus-opplysninger fra kjendismammaen selv, som hevder at hun er svært forelsket. Det er bare én liten ting som skurrer.

Dina Lohan har nemlig aldri møtt kjæresten sin gjennom de fem årene de angivelig har kjent hverandre. De har ikke engang sett hverandre gjennom iPhone-tjenesten FaceTime.

Lohan er med som deltaker i årets sesong av «Celebrity Big Brother», og det var der hun åpnet opp om det unike forholdet sitt til de andre deltakerne i huset, skriver blant annet People.

56-åringen innrømmet at hun har snakket med en helt spesiell mann de siste fem årene, og til tross for at de aldri har møtt hverandre, føler hun at de kjenner hverandre.

- Jeg kan nesten ikke vente med å fortelle dere om denne fyren. Jeg har snakket med han i fem år. Hver dag. Masse. Jeg føler at jeg kjenner ham, sa hun, før hun la til:

- Du vet når du snakker med noen på telefonen? Du føler at du kjenner dem.

Vil gifte seg

Dina Lohan fortsatte ved å forklare at hun ikke hadde hatt muligheten til å møte kjæresten ennå, fordi han for øyeblikket bor i San Fransisco der han tar vare på sin mor. Han bruker heller ikke FaceTime.

- Det er personlig. Han er ekte. Jeg sverger, det er sprøtt. Men jeg skal gifte meg med ham. Det er virkelig, virkelig ekte. Jeg snakker med denne mannen!

De andre deltakerne som fikk servert historien var ikke redde for å fortelle hva de mente. De gjorde det klart for stjernen at hun trolig har blitt lurt på nettet av noen som har utgitt seg for å være noen de ikke er. De tilbød seg også å bli med henne til San Fransisco så hun endelig kunne møte mannen bak telefonsamtalene.

- Det er ekte! Noen menn bare bruker ikke iPhone, svarte hun til sitt forsvar.

Vis mer

Beskyldte eksen for voldtekt

Dette er ikke første gang det kommer sjokkerende opplysninger om et av Dina Lohans forhold. Det tidligere ekteskapet med Michael var svært skandaleombrust, og det kom ofte anklager om den andre fra begge parter.

I et intervju med New York Daily News i 2013, hevdet Dina at eksmannen skal ha slått henne med knyttet neve foran øynene på Lindsay i 1986, da datteren kun var et spedbarn.

I samme intervju hevdet hun også at mannen voldtok henne noen år senere, i 1990, mens Lindsay sov i rommet ved siden av.

<strong>SAMLET:</strong> Det er sjelden man ser Dina, Lindsay og Michael Lohan sammen etter utallige skandaler. Her er de derimot samlet på en konsert i 2016. Foto: NTB Scanpix
SAMLET: Det er sjelden man ser Dina, Lindsay og Michael Lohan sammen etter utallige skandaler. Her er de derimot samlet på en konsert i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han kom til meg etter at han var ute av fengsel og sa han ville bli sammen med meg igjen. Han sa «Jeg elsker deg og vil være sammen med deg», men så ble alt plutselig mørkt. Jeg tenkte bare at jeg måtte være stille for ikke å vekke barna.

Dina skal ha gått til legen etter voldtekten, som angivelig fant sted i huset til foreldrene hennes, men hun anmeldte ikke sin daværende ektemann. Dette fordi han forberedte seg på å sone enda en dom i fengsel - tre år for kriminalitet knyttet til innsidehandel.

- Som mange ofre for mishandling og voldtekt, så var jeg flau og redd... Og trodde jeg kunne få ham til å forandre seg, sa hun om de angivelige overgrepene.

Vis mer

Avviste anklagene

Michael Lohan avviste på sin side anklagene hardnakket og hevdet at samleiet skjedde frivillig. På dette tidspunktet skal de to ha vært separert.

- Jeg dro over til hennes foreldres hus og hadde sex med henne. Da hun ringte meg senere, fant hun ut at jeg var med min kjæreste. Da ringte hun politiet. Men neste dag sa hun: «La oss finne ut av dette», og jeg ble sammen med Dina igjen.

Det ble ingen tiltale. Han avviste også at han mishandlet ekskona, og sa at han kun slo henne med flat hånd én gang - etter at hun hadde slått løs på ham med et brett, da han kom hjem fra en tur på byen med venner.

Michael Lohan hevdet at de alvorlige beskyldningene kom fordi Dina ville prøve å dekke over beskyldningene om at hun har vært en dårlig mor for Lindsay.

LES OGSÅ: - Lindsay har en hemmelig søster

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer