JOMFRU: Gary Coleman avslører at han ennå ikke har hatt sex med sin kone som han giftet seg med i fjor. Foto: Scanpix
JOMFRU: Gary Coleman avslører at han ennå ikke har hatt sex med sin kone som han giftet seg med i fjor. Foto: ScanpixVis mer

- Har aldri hatt sex med kona

Noen venter til bryllupsnatta, komikeren Gary Coleman venter kanskje for alltid.

SEHER.NO: For et halvt år siden giftet barnestjernen Gary Coleman (40) - best kjent fra "Diff'rent Strokes" - seg med 18 år yngre Shannon Price. Nå avslører han til tv-programmet The Insider at de ennå ikke har hatt sex sammen.

- Det skjer når det skjer, og da vil det være av alle de riktige grunnene. Det er ingen som kan få det til å skje før dette, forteller den 40-årige jomfruen åpenhjertig i programmet.

Gary og Shannon traff hverandre da han spilte inn filmen "Church Ball" hvor hun var statist. Etter å ha datet i fem måneder fridde Shannon og fikk ja. Paret giftet seg i all hemmelighet.

Det litt uvanlige paret har tidligere fortalt at de sjelden bruker gifteringene. Gary fordi han glemmer det og Shannon fordi hun er redd for å miste den. 

I tillegg kan de ofte gå en uke mellom hver gang de snakker sammen noe som har med 142 cm høye Colemans aggresjonsproblemer å gjøre.

- Vi lærer nye ting om hverandre hver eneste dag, men prøver å få forholdet til å fungere, sier Shannon, som ikke synes det er vanskelig å være gift med en kjendis, men hun ønsker ikke å bli sett på som fru Coleman. 

- Jeg vil ha min egen identitet, men ønsker å være i livet hans. Det er det jeg prøver å fokusere på, sier hun til The Insider.

LES HER: - Ingen planer om bryllup

Se og hør Gary og Shannon fortelle mer om forholdet her: