Ian Somerhalder:

- Har aldri fortalt om dette offentlig

Skuespilleren hyller kona for at hun fikk ham ut av pengeproblemene.

MANN OG KONE: Ian Somerhalder hyller kona Nikki Reed på Instagram - og det er det en god grunn til. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
MANN OG KONE: Ian Somerhalder hyller kona Nikki Reed på Instagram - og det er det en god grunn til. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerkjekkasen Ian Somerhalder (42) er godt kjent for sin rolle som Damon Salvatore gjennom de åtte sesongene av dramaserien «The Vampire Diaries», som gikk på tv fra 2009 til 2017.

Samtidig som han gestaltet rollen som Salvatore i den populære eventyrserien, startet han opp et eget whiskyfirma. 42-åringen investerte store summer i firmaet, noe som senere førte ham inn i et økonomisk vanføre.

En kjempegjeld ble resultatet av investeringene i selskapet, som selger whisky av typen bourbon.

Somerhalder forteller åpenhjertig om de økonomiske problemene i et langt innlegg på Instagram, der det også kommer frem at det var kona Nikki Reed (33) som hjalp ham opp av den økonomiske hengemyra.

«Jeg har aldri fortalt om dette offentlig, men denne kvinnen jobbet i to år med å få meg ut av en forferdelig forretningssituasjonen jeg rotet meg inn i», skriver han innledningsvis.

«LUKSUSFELLEN»: Deltaker Oliver Magnussen i «Luksusfellen» lekte storkar for noen år siden. Det må han betale for nå. Video: Viaplay Vis mer

Gigagjeld

Selskapet ble opprettet før Reed og Somerhalder ble sammen. De begynte å date i 2014, og giftet seg allerede året etter.

«Jeg investerte tungt og ga enorme personlige garantier til bankene. Men på grunn av grådighet og svindel i selskapet, og falske aktiviteter fra vår største kunde, for ikke å nevne den midlertidige kollapsen i olje- og gassindustrien - ble jeg sittende igjen med en gjeld på et åttesifret beløp», avslører han videre.

«Det var forferdelig. Et sant mareritt dag ut og dag inn», fortsetter skuespilleren.

Somerhalder forklarer at han var nødt til å reise verden rundt hver uke for å klare å betale de enorme månedlige kravene fra banken. Det enorme presset og stresset førte til at han ble innlagt på sykehus fire ganger i løpet av to år.

Og det var da kona bestemte seg for å ta grep. Hun klarte ikke å sitte å se på at ektemannen gikk til grunne på grunn av de økonomiske utfordringene.

«Hun viet livet sitt til å få meg ut av kaoset, og det tok nesten livet av henne på veien. Jeg er der jeg er på grunn av denne kvinnen. Brothers Bond Bourbon eksisterer på grunn av denne dama», skriver Somerhalder.

«Vampire Diaries»-stjernen er svært takknemlig for at kona betalte gjelden hans, og at de kom seg gjennom den tøffe tiden som en familie. Sammen har de datteren Bodhi Soleil (3), som kom til verden i juli 2017.

«Det er uvirkelig. Jeg skylder henne helsen min, livet mitt og fornuften min», skriver 42-åringen, og fortsetter:

«Jeg hyller denne kvinnen og setter mer pris på henne enn det noen noen gang kan forestille seg [ …]. Lyset du stråler ut i vår husholdning og på planeten er langt mer enn inspirerende. Du er en superkvinne. Du gjorde det mulig for meg å leve, bygge drømmene mine og startet livet mitt på nytt. Verden trenger mennesker som deg».

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer