<strong>GRAVID:</strong> En gravid Synnøve Skarbø dukket opp på premieren av filmen Babycall i oktober. I et intervju med magasinet Kamille forteller programlederen at hun aldri har følt seg så stygg. Foto: Stella Pictures
GRAVID: En gravid Synnøve Skarbø dukket opp på premieren av filmen Babycall i oktober. I et intervju med magasinet Kamille forteller programlederen at hun aldri har følt seg så stygg. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Har aldri følt meg så stygg

Programleder Synnøve Skarbø synes det er psykisk tøft å være gravid...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tv Norge-programleder Synnøve Skarbø (41) venter en liten jente i mars, men Stranda-jenta synes graviditeten er langt fra en dans på roser.

- Jeg har aldri i mitt liv følt meg så støgg. Rent fysisk er jeg i fin-fin form, men det har vært tøft for psyken å være gravid. Man mister jo helt kontrollen over kropp og sinn, sier Skarbø til magasinet Kamille ifølge Her og Nå.

Wipeout-programlederen sier at hun gleder seg stort til å bli mamma, men at hun på ingen måte har kjent noe til den såkalte gløden mange opplever som gravid.

41-åringen har ønsket seg barn i flere år, men synes at ventetiden fram til fødselen er vanskelig.

- Samtidig som jeg er lykkeligere enn noensinne, føler jeg meg i et slags vakuum. Andre lever livet, mens jeg går rundt her og venter på at det skal starte, sier Skarbø til magasinet.

Synnøve er samboer med den åtte år yngre Per-Øyvind Skaarnes, og forteller i intervjuet at hun ga kjæresten tidlig beskjed om at hun ønsket seg barn fort.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte magen på Babycall-premiere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer